• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.12.2023

14:50

Smotala milijardera dok je bio u braku! Crnokosa zavodnica se sada kupa u lovi - raskalašnom žurkom proslavila 54.rođendan

profimedia

Ljubav

Smotala milijardera dok je bio u braku! Crnokosa zavodnica se sada kupa u lovi - raskalašnom žurkom proslavila 54.rođendan

Podeli vest

Buduća gospođa Bezos je proslavila rođendan u velikom stilu!

Provela je vikend sa svojim prijateljicama i verenikom na najluksuznijem ostrvu Kariba, a džet-set "špijuni" su je snimili čak i kako igra na stolu.

Lorin Sančez napunila je 54. godine 19. decembra i može sebi da čestita na fantastičnoj godini. U njoj se verila sa milijarderom Džefom Bezosom, i tako zaokružila ljubavnu priču koja traje od 2018. godine. Veza koja je počela tajno, dok je Džef još bio u braku, pokazala se otpornom pred mnogim izazovima.

Džinovski dijamantski prsten je dobila od Džefa u maju, a u septembru su "golupčići" organizovali i raskošnu žurku da svoju veridbu proslave. Kupili su imanje koje se preuređuje za njih, a samo glavna kuća ima više od 2.500 kvadrata.

Foto: Instagram/laurenwsanchez

 

U godini na izmaku, Lorin je uspela još nešto - da se nađe na stranicama prestižnog časopisa Vog, na glamuroznim fotografijama sa svojim verenikom. Bezos (59) je primetno doterao svoju figuru u poslednjih par godina, a nije tajna da mu je upravo Lorin bila glavna inspiracija za rad u teretani.

Na slikama za Vog njih dvoje naglašeno ističu napumpane mišiće, što je naišlo i na kritike, mada fotose potpisuje čuvena Eni Lebovic. Lorin ne brine mnogo o negativnim komentarima. Ona uživa u svom vereniku i obasipa ga komplimentima: "Vrućina je ili je to samo meni tako", napisala je uz jednu Džefovu sliku na jahti.

Foto: Instagram/laurenwsanchez

 

Kako je godina odmicala, čini se da su njih dvoje bili u sve većoj ljubavi. Dok svi očekuju da se u 2024. održi svadba kakva dosad nije viđena, Lorin Sančez ponavlja reči svog verenika kako je "svaki dan uvek kao prvi".

Rođendanski vikend je obeležila žurkom na kojoj su njene prijateljice i ona bile u crvenim haljinama, a još je tajna da li je osim ovog putovanja dobila još nešto na poklon od verenika.

 

 

Kod kuće živimo drugačije - kazala je Lorin u jednom intervjuu.

Budući da Džef ima četvoro, a ona troje dece, večeri su uvek dinamične.

- Volimo da smo zajedno za stolom, a sa klincima uvek ima mnogo iznenađenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija