Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2023

14:50

Ona je profesionalna ljubavnica! Od oženjenih dobija preskupe poklone, a ovo je tajna njenog uspeha

Instagram/ gweneth_jsm

Ljubav

Ona je profesionalna ljubavnica! Od oženjenih dobija preskupe poklone, a ovo je tajna njenog uspeha

Podeli vest

Čuvena ljubavnica smatra da je tajna njenog uspeha u tome što se nikad ne približava previše muškarcu.

Britanka Gvinet Li (54) je profesionalna ljubavnica, a njezini oženjeni klijenti poklanjaju joj fenomenalne darove za Božić. Profesionalnu ljubavnicu partneri obasipaju skupim stvarima, među kojima su dizajnerski donji veš, skupa krzna, automobil i putovanje u Kostariku, vridno nekoliko hiljada evra.

Gvinet je ekspert u pronalaženju bogatih muškaraca, koji mogu podržati njen ekstravagantni stil života i naterati ih da se vraćaju po još.

- Mogu raditi šta god želim, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja i što je najvažnije, sve besplatno - ističe Li. Trenutno se viđa s pet oženjenih muškaraca, uključujući jednog koji je sada u procesu razvoda.

Dodaje da ona služi kao "emocionalni odmor" svojim muškim partnerima, koji su više nego srećni što troše velike količine novca na poklone, kako bi je usrećili.

- Dvoje različitih ljubavnika platilo mi je putovanje u Kostariku - izjavila je Li.

Gvinet je u novembru proslavila rođendan i kaže da od tada do 25. decembra dobija mnogo poklona.

- Uglavnom dobijam sveće i parfeme, bilo šta poput toga, kao i skupi donji veš i čarape. Jedan od njih je nedavno platio hiljade evra za deo mog putovanja po Africi, a neko mi je ranije poklonio automobil - ispričala je Li, koja je jednom za Božić dobila i bundu, ali obično napravi spisak želja, na kojem se nalaze odeća i nakit, a među kojima njeni ljubavnici mogu da biraju.

Takođe živi u novom domu i voli umetnost, pa je i to na njenom spisku.

Smatra da je tajna njenog uspeha u tome što se nikad ne približava previše muškarcu. Kaže da ne želi zauzeti mesto supruge, jer ljubavnica ima drugu ulogu.

- Moram vežbati nevezanost. Ne želim im postati komplikacija. Volim emocionalnu povezanost, ali ponekad moram napraviti korak unazad. Biti ljubavnica znači zabaviti se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje, u kojem možete uživati u malom begu - objašnjava ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15