• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

20.01.2024

06:20

Da je muško bacali biste drvlje i kamenje na nju! Devojka priznala da vara dečka, samo zbog intimnih odnosa

freepik

Ljubav

Da je muško bacali biste drvlje i kamenje na nju! Devojka priznala da vara dečka, samo zbog intimnih odnosa

Podeli vest

Jedna devojka, koja je praktično pred brakom, priznala je da vara dečka jer ga ne voli, ali joj je on sigurnost.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila da vara svog dečka, ali i dala izgovor za ovakvo ponašanje:

- U vezi sam skoro šest godina. Znam da ćete me osuditi i to sa punim pravom, ali u zadnjih nekoliko meseci se viđam sa drugim. Samo seks. Problem je što sam ja zapravo za ovih nekoliko meseci shvatila da dečka ne volim, verovatno nikada i nisam, već sam tražila sigurnost i beg od realnosti i problema sa kojima sam se suočavala u to vreme, kad smo ušli u vezu. Problem je što smo mi skoro pred brakom i on ništa ne sumnja. Ja prosto nemam srca da mu kažem i da raskinem. Sa druge strane, prešla sam tridesetu i jako se plašim da ostanem sama ili da završim sa nekim kretenom, nisam klinka više,znam vrlo dobro koliko je teško u tim godinama naći pravog partnera. A dečko je stvarno dobar i mislim da bismo i sutra u braku ok funkcionisali, ali ponavljam ne osećam prema njemu tu vrstu ljubavi, a plašim se samoće. Molim vas neki saveti - napisala je ova devojka, a onda dobila i mnogo komentara:

Foto: Shutterstock

preljuba

- Prekini odmah, ne treba da se pravdaš i kažeš istinu, samo prekini što pre. Nećeš biti srećna ni u braku i varaćeš ga, pre ili kasnije on će za to saznati. Istina uvek izađe na videlo, možda ne odmah sutradan, ali za 5,10 godina sigurno. Bolje da nastaviš sama, nego da sazna kada budete imali dete. Oprostiti ti sigurno neće.

- Žensko sam, ali jadni muškarci. Stvarno je danas teško naći dobru i normalnu ženu. Jadni čovek, najgore je što će oženiti raspalu ku*veštinu, a ni sam svestan neće biti, možda će ga neka polna bolest osvestiti.

- I ja sam tako bio varan, ali saznao sam jer me je interesovalo. Devojka je izabrala mene misleći da sam naivko, jer takav glas prati sve dobre momke. Mnogi muškarci veruju da pored sebe imaju ženu u koju mogu da imaju poverenje, ali se varaju. Najteže je muškarcu kada spozna da devojka njegovog života, ne gaji požudu i strast prema njemu. Ali ti si opasno sebična i koristoljubiva u celoj ovoj priči.

- Nema srca da ga ostavi i da mu kaže, a ima srca da ga vara. Auuu sa kojom je ludačom i vešticom ovaj, po njenim rečima, dobar dečko, završio.

- Dečko je materijal za dobar brak, ali... On će kad-tad saznati za tu tvoju prevaru (a verovatno ćeš ga varati i ubuduće) i tada će se brak svakako raspasti, biće više povređen nego da sada raskinete, bez navođenja razloga. Ako ti je iole stalo do njega, raskini sada. Ako nije, udaj se (vreme ti je), rodi decu, pa kad se razvedete nećeš biti sama, a i alimentaciju ćeš imati, ako deca budu kod tebe. Naravno, za ovo drugo sam ironična, nadam se da nisi toliko g*vno.

- Da je muško, bacali biste drvlje i kamenje na nju, ovako ste još i blagi sa komentarima.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija