• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

09:30

Stariji su dosadni u krevetu! Ona ima 56 godina, a izlazi samo sa mlađim muškarcima  (FOTO)

profimedia

Ljubav

Stariji su dosadni u krevetu! Ona ima 56 godina, a izlazi samo sa mlađim muškarcima (FOTO)

Podeli vest

Elejna St. Džejms (56) je model, a privukla je pažnju javnosti kada je javno istakla da izlazi samo sa mlađim muškarcima i objavila knjigu - vodič o tome kako izlaziti sa starijim ženama.

Elejna kaže da je bila umorna od dosadnog seksa sa starijim muškarcima. Pre četiri godine prvi put se usredsredila na mlađe momke, nakon što je otkrila da muškarci njenih godina jednostavno ne mogu da prate njene želje i potrebe u krevetu.

Njen najnoviji dečko ima samo 23 godine, a razlika između njih je 33 godine.

Na Instagramu je Elejna objasnila zašto više nikada neće izlaziti sa starijim muškarcem, a taj kontroverzni video je prikupio više od 27.000 pregleda.

 

 

 - Izlaziću samo sa momcima od 20 godina. Pre nekoliko meseci sam našla ljubavnika od 23 godine. Izlazila sam sa mlađim muškarcima od mene, ali ovaj je najmlađi do sada. Volim njegovu dečačku dobrotu. izgled, slatko držanje i vitalnost. Tako je pozitivan, opušten, ima odlično telo i puno kose. Za razliku od starijih muškaraca, mladići imaju sjajna tela. U nekim delovima su mekana, a u drugima nisu... -  počela je svoje objašnjenje Elejna.

I nastavila:

- Neću izlaziti sa bilo kim kome u Americi nije dozvoljeno da pije alkohol, ali ne mogu ni da zamislim da izlazim sa nekim starijim od 40 godina, jer u tim godinama muškarci postaju mrzovoljni starci. Oni mlađi često me nazivaju kuguarkom, ali ja to volim.

Foto: Profimedia

 

 

Što se tiče muškaraca njenih godina, otkrila je da se brzo umorila od iste stare rutine i njihovih zdravstvenih problema.

 - Stariji muškarci imaju bolesna leđa, erektilnu disfunkciju, loše stavove i mnogo 'prtljaga' iz prošlosti. U spavaćoj sobi je uvek sve isto, iste poze. Seks kod njih ili nije postojao ili je bio posao - u njihovoj spavaćoj sobi nije bilo ni spontanosti ni želja. S druge strane, kod mlađih muškaraca seks je neverovatan! Oni su živahni, razigrani i uživaju u zadovoljavanju starije žene - objasnila je ona.

Elejn je takođe model i napisala je knjigu, vodič o tome kako izlaziti sa starijim ženama - „Kako izlaziti na sastanak sa vrućim starijim ženama: Ultimativni vodič za upoznavanje starijih žena“.

Govoreći o sebi, ona je rekla:

 - Znam da nisam savršena. Nemam savršeno telo. Imam majčinsko telo. Imam stomak. Ne volim da vežbam.  

Elejn je podelila i nekoliko saveta za muškarce koji žele da izađu. sa starijim ženama.

Poručila im je da ih tretiraju kao žene, lepe i poželjne, da budu iskreni i pouzdani i da shvate da se svet starijih žena ne vrti oko muškarca.

Dodala je i da mlađi muškarci ne treba da budu sa starijim ženama zbog njihovog novca, kao i da oni mogu da urade i nešto praktično, što će njihovim partnerkama olakšati život. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija