• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

12.02.2024

11:30

Drug, drug, pa drugo stanje! Nije ga gledala na "taj" način, a onda je uradio nešto zbog čega se sve promenilo

Shuterstock

Ljubav

Drug, drug, pa drugo stanje! Nije ga gledala na "taj" način, a onda je uradio nešto zbog čega se sve promenilo

Podeli vest

Dečko je dugo vremena bio samo drug, a onda je zbog promene ponašanja postao njen momak.

Svima je dobro poznata priča o "frendzoni", kada se dvoje samo druže, kada su prijatelji, dok jedno od njih ipak potajno priželjkuje "nešto više". 

Izgleda se to dogodilo i jednom dečku, koji je na kraju ipak uspeo da osvoji devojku i to na neobičan način. 

Njihovu priču je na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti podelila upravo glavna akterka:

Foto: freepik

prijatelji

- Pravo da vam kažem, u mom slučaju je istina "Drug, drug, pa drugo stanje." Družili smo se godinama. Nikad ga nisam gledala ni na kakav način. Ružno reći, ali maltene mi ništa nije ni predstavljao sem viđanja, ispijanja kafa, pričanja kad mi je dosadno, dok se nije promenio prema meni i postao dosta hladniji. Skoro me uzeo pod kontrolu sa svojim nekim zahtevima, gde sam se osećala kao da mi naređuje, ali ne na način da mi je odbojno ili da se osećam loše. Jedan dan, ja kod njega. Tu se već zaređao period da sam ga počela posmatrati drugim očima. Dugo ni dečka nisam imala, a kamoli seks. On nam napravio kafu. Gledamo se. Varnice polako počinju da sevaju i jednostavno se desilo. Mislim da je to bilo to. Nisam ni znala da mi je životni saputnik osoba koja je svaki dan bila pored mene, a koju nisam ni primećivala - napisala je ova devojka, a onda dobila i mnoštvo komentara:

- On se promenio da bi ga ti drugačije gledala. Obrađivao je on tebe dugo pre nego si ti išta primetila. Promena taktike upalila. Svaka momku čast, a vama srećno u zajedničkoj budućnost.

- Hajde sve, ali čuveno "desilo se". Počela si da ga gledaš drugim očima, on je verovatno primetio, pa si se slučajno zadesila kod njega kad je sam. Važi.

- Sve lepe i dugoročne ljubavi su počele prijateljstvom.

- Da je obrnuta situacija, taj se više ne bi javljao sem zbog seksa i da kao izigrava oca s vremena na vreme,u slučaju da imate 35+. Nimalo romantično. Ali ko pristane na to da bude otirač, sam je kriv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17