• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2024

22:00

Ako voli 'dogi stil' nema samopouzdanja! Šta omiljene poze otkrivaju o partneru?

Shutterstock

Ljubav

Ako voli 'dogi stil' nema samopouzdanja! Šta omiljene poze otkrivaju o partneru?

Podeli vest

Ako muškarac voli misionarsku pozu, da li to znači da je on dosadan? Koje to poze u seksu ne otkrivaju emocije, a koje sve govore o vašem partneru...

I parovi koji su dugo zajedno često se u krevetu "sudaraju" sa željama kada je reč o pozama. Ženi je često neprijatno da kaže šta voli, pa on preuzima inicijativu i uvek je na meniju njegova omiljena poza. A onda ona za njega kaže da je dosadan ili da nema mašte. S druge strane, kada je on voljan da menja i da eksperimentiše, o njemu se svašta može zaključiti, jer govor tela tokom seksa može mnogo da otkrije, kažu stručnjaci za veze i seks. Ali ako muškarac često insistira na jednoj te istoj pozi, evo šta to govori o njemu...

Misionarski položaj: muškarac je pouzdan

Muškarci koji vole misionarski položaj u seksu, u životu se strogo drže pravila. Oni su verni i nežni partneri koji neće razočarati partnerku. Prosto nisu takvi... Oni su pouzdani, ali nisu nimalo dosadni. U misionarskom položaju, sva pažnja muškarca usmerena je na partnerku. Kontakt očima je tu, potom zagrljaji, poljupci... Za stabilnost i stalnu nesputanu razmenu nežnosti, takav muškarac je savršen izbor, kažu stručnjaci.

Foto: Shutterstock

Kašika omogućava posebnu intimnost

Kašika: Osećajan je

Poza "kašika" (oba partnera leže na boku, muškarac je iza partnerke) otkriva osobu koja stalno traži potvrdu ženinih osećanja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je muškarac koji voli ovu pozu veoma osećajan tip.

Ona na stomaku: Zadovoljan je u vezi

Položaj u kom žena leži na stomaku, a muškarac je grli tokom seksa u poluzagrljaj znak je da mu je prijatno i da je zadovoljan u vezi. Ako muškarac tokom seksa privlači partnerku sebi, u kojoj god pozi bili, on želi više intimnosti, želi više od seksa...

Foto: Shutterstock

Muškarac koji stalno želi da vas vidi gore ne želi da ulaže previše truda

Ona je gore, a on dole: Bitno mu je i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona kaže da muškarac koji stalno želi da vas vidi gore ne želi da ulaže previše truda već pušta da partnerka "odigra igru" i praktično samu sebe zadovolji. A manjak ambicije i motivacije u seksu može da bude znak da je muškarac takav i u ostalim sferama života.

Dogi: Nema emocija, a ni samopouzdanja

"Dogi stil" je signal za ženu: on voli da dominira, da bude alfa muškarac, ali i ne želi da unosi previše emocija u vezu. U ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi, jer tako dobija na sigurnosti. Ova poza ne govori o ljubavi i poštovanju i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem. Naravno, svaka poza je izazovna i lepa, pa čak i ova ukoliko je jedna od mnogih koje praktikujete inače.

A posle seksa...

Kad je reč o govoru tela posle seksa stručnjaci kažu da se muškarci koji se posle odnosa brzo udalje od žene boje obaveza prema njoj. Sigurna udaljenost mu prija. Položaj na boku sa okrenutim leđima otkriva pravog posesivca. Ako posle seksa leži pored partnerke u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je "lud od ljubavi". Ali u tom položaju on zaklanja partnerku, što ukazuje i na to da on voli da dominira. Ako želi da se mazi, ali tako da je partnerka iza njega, taj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu za njega.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija