• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.02.2024

08:50

Vrhunac žene koji se ne propušta - idealna poza za muškarce sa manjim polnim organom

Shutterstock

Ljubav

Vrhunac žene koji se ne propušta - idealna poza za muškarce sa manjim polnim organom

Podeli vest

Dobro je poznato da kada ste dugo u vezi, seks umije da postane malo monoton.

Promena je uvek dobrodošla, a može da se ogleda i u isprobavanju nove poze.

Ovo naravno ne znači da treba da isprobavate nešto previše komplikovano, ali nešto što ne iziskuje previše fizičke spremnosti vam, sigurno, neće naškoditi.

Ukoliko do sada već niste, vreme je da isprobate "G-force" pozu. Partner preuzima svu kontrolu, a vas će dovesti do ludila.

Foto: Shutterstock

 

Poza je vrlo jednostavna, a partnerove kretnje će vas "pogoditi" tačno tamo gde treba.

Lezite na leđa i savijte noge u kolenima, a partner neka klekne ispred vas. Neka on zatim, vaša stopala premesti sa svake strane svog torza, jer ćete, na taj način, imati bolji oslonac za vreme penetracije.

Za seks u ovoj pozi je potrebno imati određenu snagu, a ona vam omogućava da se okrenete i eksperimentišete s penetracijom pod raznim uglovima ili da jednostavno ležite i prepustite se partneru i uživate.

Foto: Shutterstock

 

Još jedna dobra strana te poze je to što on ima slobodne ruke samo za vas, a to je idealno ako želite u igru da dodate i vibrator kako biste povećali intenzitet užitka. Treba napomenuti da je ova poza odlična za momke s manjim polnim organom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija