• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.06.2024

22:00

Zadovoljavala 100 muškaraca za noć, a najviše volela da opšti sa životinjama! Seksualni fetiši Kleopatre šokirali svet

Shuterstock

Ljubav

Zadovoljavala 100 muškaraca za noć, a najviše volela da opšti sa životinjama! Seksualni fetiši Kleopatre šokirali svet

Podeli vest

Kleopatra je imala najmanje dva moćna Rimljana i verovatno napravila vibrator koristeći pčele. Istorija Kleopatrinog seksualnog života bila je bizarna i potencijalno je tabu po savremenim standardima.

Da li je bila prelepa zavodnica za koju su mnogi mislili da jeste? Da li je dominirala muškarcima u svom životu i zaradila nadimak "Meriochane"? I, koja je prava priča o Kleopatrinim pčelama?

Foto: wikipedia.org

 

Šta je istina o Kleopatrinoj seksualnosti?

Činjenice o Kleopatrinom seksualnom životu podsećaju nas kako je koristila seksualnost za moć, i to prilično uspešno. Na kraju je uvek dobijala ono što je želela, što ukazuje da je bila podjednako inteligentna i šarmantna koliko i seksepilna.

Kleopatra je po nekim pričama uživala u pčelama. Prema legendi, Kleopatra je napravila vibrator za samozadovoljstvo tako što je ljute pčele stavila u izdubljenu tikvu. U drugim verzijama priče, Kleopatra je sedela na papirus kutiji punoj ljutih pčela.

Foto: Shuterstock

 

Dovodila je životinje u spavaću sobu

Ako je istina, ona nije jedina Egipćanka koja je dovodila životinje u spavaću sobu. Postojali su izveštaji o muškarcima koji su se upuštali u snošaj sa stokom, ženama koje su radile isto sa psima, a Egipćani su uspešno smišljali kako da urade to delo sa krokodilima.

Krokodili su takođe mogli pomoći u sprečavanju trudnoće. Životinjska balega je bila uobičajena kontracepcija.

Kažu da su u njenu sobu dovodili razne životinje i da su se ispred čuli zvukovi. Moguće je da je ova teorija mit, ali je svakako užasna.

Kleopatra je navodno bila vešta u određenom obliku vođenja ljubavi. Grci su je zvali  "Meriochane" termin koji bukvalno znači "ona koja se širom otvara za 10.000 muškaraca." Prema legendi, ona je "oralno zadovoljila 100 muškaraca" u jednoj noći. Navodno je koristila svoju sklonost ka ovom činu da zavede Julija Cezara.

Foto: Shuterstock

 

Organizovala orgije koje su trajale danima

Njen seksualni život navodno je uključivao nedeljama dugačke seksualno nabijene zabave sa svojim ljubavnikom Markom Antonijem. Osnovali su grupu poznatu kao Neponovljivi Živci, ili Društvo Neponovljivih Živaca, koji su živeli dobar život i, prema istoričarima, upuštali su se u beskrajnu razvrat i ludost.

Svetkovali su, igrali igre i zabavljali se na obodima Aleksandrije, verovatno kult posvećen bogu Dionisu. Često su postavljali "razvratne predstave", u kojima su ljudi plesali goli dok su preterano pili.

Pokušala je da zavede Heroda Judejskog, i skoro ju je to koštalo života. Kleopatra i Marko Antonije, njen rimski ljubavnik, privremeno su se rastali dok je ovaj boravio u Armeniji. Kleopatra je otišla u Judeju gde je Herod Veliki, klijentski kralj Rima, već bio nezadovoljan njome jer je Antonije dao Kleopatri veliki deo svoje zemlje. To je ipak nije sprečilo da ima "ljubavni razgovor" s Herodom. 

Herod nije bio siguran kako da odgovori na Kleopatrino udvaranje i pozvao je za savet prijatelja da odluče da li treba da joj okonča život zbog takvih izdajničkih udvaranja. Prijatelj ga je odgovorio od toga, rekavši da će Antonije uzvratiti. Herod je poslušao savet i jednostavno je ispratio Kleopatru do Egipta.

Foto: Shuterstock

 

Kleopatra je imala Marka Antonija u šaci

Kleopatrin uticaj na Marka Antonija očigledno nije imao kraja. Dvoje su započeli svoju aferu 40. pre nove ere, godinu dana nakon formiranja političkog saveza.

U svakom slučaju, Antonije je boravio u Aleksandriji sa Kleopatrom neko vreme pre nego što se vratio u Rim. Oženio se Oktavijom, sestrom rimskog cara Oktavijana, a zatim se vratio u Egipat gde je Kleopatra rodila njihovo dvoje dece. Par je nastavio ljubavnu romansu da ima ukupno troje dece.

Dok je veza trajala, Oktavijan i Antonije jedva su uspeli da održe mir između sebe dok su se borili za vlast u Rimskom carstvu. Život koji su, kako se tvrdilo, vodili Antonije i Kleopatra, zajedno s uvredom Oktaviji, naterao je Oktavijana da objavi rat Kleopatri i oduzme Antoniju moći 32. pre nove ere.

Foto: Shuterstock

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50