• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.07.2024

12:25

Princeza Dubaija šutnula muža preko Instagrama! Bez pardona objavila brutalnu poruku - svi u neverici čitaju šta piše (FOTO)

Insajder printskrin

Ljubav

Princeza Dubaija šutnula muža preko Instagrama! Bez pardona objavila brutalnu poruku - svi u neverici čitaju šta piše (FOTO)

Podeli vest

Princeza Mahra, ćerka vladara Dubaija, javno je ostavila svog supruga, ostavivši mu poruku na društvenom mreži Instagram, i to skoro dva meseca nakon što je par dobio prvo dete.

Šeik Mohamed bin Rašid Al Maktum (74), ima više od dvadesetoro dece s nekoliko različitih žena, a njegova omiljena ćerka je Šaika Mahra bint Mohamed bin Rašid Al Maktum (30). Ova arapska princeza smatra se jednom od najlepših, ali i najbogatijih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M1🧿 Shaikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum (@shaikha_mahra_bint_mohammed_)

Mažena i pažena od strane oca nije navikla na ništa manje pažnje, te je odlučila da to jasno stavi do znanja i svom suprugu nakon manje od dve godine braka.

- Dragi mužu, pošto ti društvo prave drugi, ovim proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Sve najbolje. Tvoja bivša žena - napisala je princeza na Instagramu, prenosi NDTV.

 

 

Vest je izazvala pomamu na društvenim mrežama, a mnogi su primetili da je par prestao da prati jedno drugo na Instagramu i da su izbrisali zajedničke fotografije sa svojih profila.

Par se venčao u maju prošle godine, a posle godinu dana dobili su ćerku.

Princeza Mahra je zagovornik prava žena i lokalnih dizajnera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Diplomirala je međunarodne odnose na univerzitetu u Ujedinjenom Kraljevstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija