• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

06:21

Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu! Crvena simbolizuje strast, a ružičasta zavodnike

Shuterstock

Ljubav

Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu! Crvena simbolizuje strast, a ružičasta zavodnike

Podeli vest

Kakva ste ličnost, a i kakvi ste u krevetu, govore vaše omiljene boje. Čak i oni neopredeljeni otkrivaju sebe i svoje seksualno ponašanje po tome kojoj se boji najviše priklanjaju, ističu stručnjaci.

Plavu vole osobe za koje je seks umetnost sa primesama elegancije. Ova istančanost posebno je izražena kod muškarca koji se u krevetu ponaša kao pijanista. On uvek prvo istražuje telo žene, osluškujući njene potrebe. Žene "u plavom" takođe su velikodušne i nežne, a u predigri uživaju koliko i u samom činu seksa.

Narandžasta je omiljena onima koji vole da ostvaruju svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera, a nežnost i predigra veoma su im važni tokom seksa. Prilično im je lako da odglume orgazam.

Zelenu vole verni partneri koji su u seksu puni nežnosti. "Zelene" žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, dok su muškarci puni razumevanja, spremni da ispune svaku želju partnerki.

Foto: Shuterstock

 

 

Ružičasto otkriva koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što nameravaju da pruže. Seksualno su nezrele i poigravaju se sa muškarcima. Muškarci u ružičastom skloni su čestoj promeni partnerki, a rado se upuštaju i u aferu sa ženama koje su tek upoznali.

Žuta odslikava osobe koje kontrolišu svoj seksualni nagon u krevetu, prepuštajući partneru glavnu ulogu. Sami ne preuzimaju inicijativu, ali partnera nikada ne odbijaju jer im je važno njegovo zadovoljstvo.

Crvena simbolizuje strast, a osobe koje ovu boju vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom polu, a ako izgrade partnerski odnos sa osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata, na obostrano zadovoljstvo.

 Ljubičasta upozorava na oprez kada je reč o seksu. Njima bavljenje seksom predstavlja gubljenje vremena. Muškarci ovom činu pristupaju kao poslovnoj obavezi, dok žene više razmišljaju o tome da ne pokvare frizuru nego o seksualnom činu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija