• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2024

21:30

Jazavičar prvi put sreće svoje štene! Pas u šoku, mreže u suzama (VIDEO)

printscreen instagram/little.feet.dachshunds's profile picture little.feet.dachshunds

Ljubimci

Jazavičar prvi put sreće svoje štene! Pas u šoku, mreže u suzama (VIDEO)

Podeli vest

U viralnom snimku, novopečeni tata maše repom, njuši minijaturno štene i zbunjeno gleda, pitajući se da li je on zaista otac ovog mališana.

Svi roditelji su veoma emotivni kad prvi put ugledaju svoje bebe, a slično se ponašaju i mnoge životinje, naročito psi, poput ovog četvoronožnog tate iz Melburna u Australiji. Smeđi jazavičar je rastopio srca ljudi na društvenim mrežama nakon što je vlasnik snimio i objavio njegovu reakciju prilikom susreta sa sopstvenim štenetom.

U viralnom snimku, koji je podeljen na Instagramu pod korisničkim imenom @little.feet.dachshunds, sva pažnja usmerena je na psa koji maše repom i njuši minijaturno štene, sopstvenu sliku i priliku.

Pas se zatim okreće prema vlasniku sa zbunjenim i šokiranim izrazom lica.

On kao da pita da li je on zaista otac tog mališana.

Dirljivi video objavljen je sa natpisom: "Tata jazavičar upoznaje svoju bebu", nakon čega sledi dodatak: "On je u šoku", prenosi Newsweek.

Video zapis o ocu jazi i njegovom štenetu brzo je postao viralan na društvenim mrežama i do sada je dobio više od 470 hiljada lajkova.

Jedan korisnik ispod videa ostavio je veoma duhovit komentar: "Ne miriše na mene, nije moje!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija