• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.03.2024

15:40

Bračni par u zidu kuće zatekao prizor za plakanje! Začulo se šuškanje, a posle se više nije pomeralo (VIDEO)

tiktok/printscreen/sugarsteph

Ljubimci

Bračni par u zidu kuće zatekao prizor za plakanje! Začulo se šuškanje, a posle se više nije pomeralo (VIDEO)

Podeli vest

Na Tiktoku osvanuo je snimak iz doma jednog bračnog para koji su u zidu od sobe zatekli šokantan prizor.

Par je čuo šuškanje, pa su odlučili da otvore rupu u zidu i vide ko se unutra skriva. Kada su skinuli deo zida, iznenadili su se prizorom. Unutra je ležalo sklupčano malo krzneno biće. Nisu u prvi mah ni znali o kojoj se životinji radi, delovalo je kao da nije živa, jer se uopšte nije pomerala.

 

@sugarsteph The nonent that we uncovered the cat feom inside out wall. Q&A’s: ✅ She is actually a he ✅ He was only in the wall for one day, not even overnight (he had been coming and going in our attic for days) ✅ He only had a scrape on his cheek. These street cats are TOUGH, and he was perfectly FINE ✅ We are actively working with a TPN resource, Forgotten Felines to get these wild neighborhood cats the help they need ✅There are dozens of these cats in my neighborhood and thousands in the county. If taken to the shelter these cats would likely be euthan!zed #catsoftiktok #catlife #rescue #wow #cats ♬ Little Things - Tiqta

 

Odlučili su da je pomaze, pa se promeškoljila, a potom i izašla iz zida. Ispostavilo se da je reč o mački, za koju su kasnije otkrili kako je kroz neku od rupa na tavanu upala u prostor između zida i nije mogla da se izvuče sama. Buka koju je par čuo dolazila je od njenih pokušaja da se oslobodi, ali joj to nije baš polazilo za rukom.

Foto: tiktok/printscreen/sugarsteph

 

Iako je ceo dan bila zarobljena, ispostavilo se da je mačka u sjajnom stanju. Odnosno, kako su kasnije ustanovili, radi se o mačku. Nije reč o njihovom ljubimcu, nego jednoj od brojnih napuštenih životinja koje žive u tom području.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija