• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.03.2024

13:40

Snimak koji je srušio internet! Isturila glavu i bulji u televizor, dok devojka ukočeno sedi na krevetu (VIDEO)

tiktok/printscreen/jessmcferrin

Ljubimci

Snimak koji je srušio internet! Isturila glavu i bulji u televizor, dok devojka ukočeno sedi na krevetu (VIDEO)

Podeli vest

Na jednoj društvenoj mreži pojavio se jako neobičan snimak iz jedne dnevne sobe koji je nekima čak i jeziv.

Naime, devojka je mirno sedele na krevetu pokrivena ćebetom i gledala u televizor sa svojim ljubimcem. Zvuči kao sasvim obično veče, čak ništa posebno, zar ne? 

Takav snimak mogao bi na TikToku da privuče nekoliko hiljada gledalaca, da se kojim slučajem radi o psu ili mački. Ali, ako je pregledan 3,4 miliona puta (i to samo na TikToku), jasno je da je tu nešto drugačije.

I, zaista, jeste. Jer ženi u krilu sedi i u televizor začarano bulji jedna zmija. Ime joj je Kalisi i reč je o kraljevskom pitonu.

 

 

Prizor je opčinio ne samo ljude na TikToku, nego i na Facebooku. Deli se i originalni snimak, ali i reakcija ljudi. Posebno je zanimljivo pročitati komentare ljudi koji se boje zmija, što su i sami priznali, ali ih ovaj snimak nije ni najmanje uznemirio. Naprotiv, napisali su kako im se zmija jako svidela i da im je bilo simpatično videti kako gleda u ekran.

- Ovo je prvi put u mom životu da mogu da gledam u zmiju duže od jedne sekunde. Ne samo to, nego sam snimak pogledala nekoliko puta - napisala je jedna žena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija