• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2024

14:00

Snimak srušio internet! Rakun upao na fudbalski teren, ono što je uradio diglo stadion na noge! (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Snimak srušio internet! Rakun upao na fudbalski teren, ono što je uradio diglo stadion na noge! (VIDEO)

Podeli vest

Klub Philadelphia Union na X-u je objavio da je čupavac "poveren u dobre ruke" firm za kontrolu štetočina.

Klub Philadelphia Union na X-u je objavio da je čupavac "poveren u dobre ruke" firm za kontrolu štetočina.

Fudbalska utakmica severnoameričke MLS lige između Philadelphia Uniona i New York Cityja obustavljena je u sredu nakon što je na teren utrčao rakun. Utakmica je prekinuta na pet minuta dok je osiguranje pokušavalo da ga uhvati i pomeri sa terena, kako bi igra mogla sigurno da se nastavi.

Premda nije na nivou uigranih igrača, ovaj je sisar poreklom iz Severne Amerike je ipak pokazao impresivan rad nogu i driblao nespretno osoblje stadiona koje je pokušavalo da mu smesti klopku od kante za smeće.

Dok je trajao lov, publika na stadionu u Česteru u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji skandirala je „Rakun! Rakun!“

 

 

Klub Philadelphia Union na X-u je objavio da je rakun „poveren u dobre ruke“ firme za kontrolu štetočina i „pušten na siguran način“.

MLS u međuvremenu je rakunu dao nadimak „Rakuinjo“ u objavi na X-u.

- Rakun Rakuinjo proveo je večeras 161 sekundu na terenu, što je rekord za rakune u istoriji MLS-a - našalili su se iz lige. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija