• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

16:00

Odvela psa na šišanje, kada je došla po njega zanemela je! Ono što je dočekalo ravno je užasu (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Odvela psa na šišanje, kada je došla po njega zanemela je! Ono što je dočekalo ravno je užasu (VIDEO)

Podeli vest

Odvela je psa na šišanje kod proverenog grumera, ali je on imao posla pa jorki "pao u ruke" početniku i tu je usledio potpuni haos.

Kada vodimo našeg psa na šišanje, uvek tražimo najboljeg grumera jer želimo da naše ljubimce ostavimo u najbolje ruke i izađemo sa najboljim rezultatima. 

Ipak, ne ispadne baš svaki put onako kako planiramo. 

Žena po imenu Britani je sve svoje prijatelje na društvenim mrežama iznenadila nakon što je pokazala kako izgleda njen pas nakon grumera. 

Njen jorkširski terijer je dobio frizuru koja je mnoge ostavila bez teksta, a neki su čak tvrdili da je pas "pretvoren u čivavu" nakon posete salonu. Mnogi su bili uvereni da je pas ove devojke zamenjen drugim psom zbog svog novog izgleda.

U objavi na društvenim mrežama, Britani je podelila video sa opisom "Moj siroti mali. Pošaljite pomoć i malo dlake".

U kratkom video-snimku, Britani je rekla:

 - Odvela sam svog psa kod njegovog redovnog grumera, ali je on morao da izađe da završi obaveze i ostavili su ga kod nekog novog - objasnila je devojka.

@brittanynichole__ I love his body short shaved 🥰 But not his face; they never do his face. My Poor Baby 🙁🙁🙁 SEND HELP & SOME HAIR!! #fyp #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #ohno #ohmygod #yorkie #yorkiesoftiktok #yorkiemom #help ♬ Oh No - Kreepa

Pas je bio potpuno neprepoznatljiv nakon što je njegova nekada dugačka dlaka duplo skraćena. Sada, ne samo da je pas previše obrijan, već mu je i lice "skraćeno". 

Usledili su razni komentari, a neki od njih je bio taj da su ga zamenili sa nekim potpuno drugim psom. 

- Iskreno, treba da ih tužiš, ovo je zločin - glasio je jedan komentar. 

- Nema šanse! Zašto bi oni to uradili? Nadam se da nisi platila. To je jednostavno pogrešno - nadovezao se drugi...

- Ja bih se zapitala da li je ovo moj pas - bili su samo neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija