• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

17.07.2024

18:25

Ova maca će vas nasmejati do suza! Postala je mama dva mačeta - Ne zna šta je snašlo! (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Ova maca će vas nasmejati do suza! Postala je mama dva mačeta - Ne zna šta je snašlo! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak novopečene mama mace će vas sigurno raznežiti. Jasno je da roditeljstvo ne pada lako ni životinjama.

Svi znamo da biti mama nije lako jer sa dolaskom dece se udvostručavaju brige i strepnje. Ipak, roditelji tvrde da su to one slatke muke. 

Čini se da ni kod životinja nije ništa drugačija situacija. Snimak jedne majke mačke postao je pravi hit na unternetu.

Na pomenutom snimku  dvoje mladunaca čekalo je sa strane da mama maca dođe po njih. I dok je ona u ustima pokušavala da odnese jedno te se vrati po drugo, ovo drugo je počelo da mjauče. Majka ga je pogledala a onda se vratila po njega, ostavivši prvo. I tako se našla u dilemi kome da pomogne. 

 

 

Tek rođeni mačići su pokušavali da se isprave na noge ali im je to teško išlo, a mama mačka je pokušavala da ih premesti iz kartonske kutije, shvativški da ne može istovremeno da prebaci oba mačeta. Mačka je izgledala uplašeno i kao da je pod stresom.

Nek je blagoslovljena, želi da pomogne oboma

- Kada si majka po prvi put -

- Jadni oni..i majka koja ne zna šta da uradi - bili su komentari.

Snimak je pobrao velike simpatije korisnika iz celog sveta koji su se složili da je uloga majke svuda ista i prepoznatljiva. Mnogi su primetili kako je maca pod stresom i zatražili da joj se pomogne. Pretpostavlja se da je to učinio autor snimka.

U svega nekoliko sekundi on je uspeo da prikaže koliko je i najjednostavniji zadatak odgovornost za majku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive!
Live TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive!

Uništen ukrajinski centar za daljinsko upravljanje dronovima. PVO sistemi raspoređeni oko Putinove rezidencije. Orban poručio: Evropa misli da može da pobedi Rusiju, ali nije tako! Zelenski kritikovao Orbana! Na ovu, ali i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su filozof Boris Bratina i Đorđe Ančić, oficir RV i PVO. Uživo u program javio se i politikolog i publicistsa Andreja Lović koji je govorio o situaciji u Nemačkoj u odnosu na SAD.

18.07.2024

22:26

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija