• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

19:00

Ovaj snimak će vas rastopiti! Vlasnica je poljubila psa, a njegova reakcija je sve ražnežila! (VIDEO)

Shuterstock

Ljubimci

Ovaj snimak će vas rastopiti! Vlasnica je poljubila psa, a njegova reakcija je sve ražnežila! (VIDEO)

Podeli vest

Emotivni snimak koji prikazuje dirljivu interakciju između devojke i njenog psa pokazuje snagu ljubavi koju životinje mogu pružiti,

Ako pitate vlasnike pasa, većina će vam reći da se ne seća kako je njihov život izgledao pre dolaska četvoronožnog prijatelja. Pas donosi radost i društvo, a prisustvom psa zaboravlja se na usamljenost. Dodatna ljubav i maženje pružaju savršenu terapiju za svakodnevni stres.

Gledajući svog ljubimca, mnogi osećaju kako im srce ispunjava ljubav, a radosne oči i lavež koji ih dočekuje nakon napornog dana postaju neprocenjivi.

Na TikToku se pojavila emotivna objava koja je osvojila ljude i rastopila sve!

Snimak prikazuje devojku koja je poljubila svog psa dok su sedili u dnevnom boravku. Pas je, nakon poljupca, stidljivo i nežno pogledao svoju gazdaricu, pokazujući koliko mu prija njeno društvo. Naslonio je njušku na njeno rame i gledao je s ljubavlju.

@pubity The way the dog looks at her after the kiss 😭😭😭 (@Coconut via @ViralHog) #pubity ♬ original sound - Pubity

Korisnici su komentarisali ovu dirljivu scenu s entuzijazmom i oduševljenjem. Neki su primetili da pas svojim pogledom izražava nežnost i zahvalnost, dok su drugi istakli kako je takva ljubav između čoveka i životinje posebna i neprocenjiva.

- Taj pas je iz Diznija
- Pogledajte vi te oči
- Kako neko može povrediti psa? Oni vole ljude
- Presladak osmeh. Ovaj pas te voli - bili su samo neki od kometara. 

Mnogi su primetili da pas svojim pogledom izražava ljubav i zahvalnost, a nekoliko korisnica mreže je izrazilo želju da ih partner gleda poput ovog psa. Drugi su se složili da bi rado usvojili psa poput ovog, verujući da bi se uz njega uvek osećali voljeno i sigurno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija