• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

16:00

Šta je ovo - Veverica ili konj? Čovek slikao neobičan prizor u dvorištu (FOTO)

profimedia

Ljubimci

Šta je ovo - Veverica ili konj? Čovek slikao neobičan prizor u dvorištu (FOTO)

Podeli vest

Rik Derevan je u svojoj bašti u Ataskaderu u Kaliforniji snimio neobičan prizor - vevericu koja se igra konjskom glavom.

Sedamdesetpetogodišnji fotograf  Rik Derevan izašao je u svoju baštu i zatekao potpuno neobičan prizor. U početku je bio zbunjen, a onda je shvatio da je veverica ušla u baštu i dohvatila glavu konja, igračku koja je visila na tankom kanapu.

Foto: profimedia

 

Malo je istraživala o čemu se radi, a onda je glavu konja stavila na svoju glavu. Derevan je posmatrao vevericu, a onda ju je slikao.

Foto: profimedia

 

Veverici je neobična igračka bila baš zanimljiva. Kada joj je dosadila, samo se okrenula i otišla iz dvorišta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija