• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

14:15

ŠOKANTNE KOMBINACIJE U PARIZU Modna izdanja poznatih zgrozila javnost (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

ŠOKANTNE KOMBINACIJE U PARIZU Modna izdanja poznatih zgrozila javnost (FOTO)

Podeli vest

Na reviji modne kuće Luj Viton u Parizu poznati su se pojavili u veoma interesantnim modnim kombinacijama.

Muzičar Farel Vilijams je predstavio u Parizu svoju prvu dizajnersku kolekciju za brend Luj Viton. To je njegova prva revija otkad je postao kreativni direktor tog brenda. 

Poznati su došli da ga podrže i predstavili zaista neočekivane autfite i kombinacije modnih stilova. 

Bijonse i Džej Zi došli su na reviju u upečatljivom izdanju. Pevačica je obukla odelo u boji zlata nalik na pidžamu sa potpisom kuće Luj Viton.

Rijana je takođe nosila deo kolekcije  brenda Luj Viton ali u teksas varijanti. Otkrila je trudnički stomak, a društvo joj je pravio partner ASAP Roki, koji je obukao šorts i košulju, kao i ogromne pufnaste papuče.

 

 

Zendaja je nosila šljokičavi autfit, a Kim Kardašijan je obukla top i helanke u pikselizovanom dezenu. Stajling je upotpunila torbom oko struka i pokazala goli stomak.

Na reviji se pojavila i manekenka Naomi Kembel, u interesantnom crnom izdanju.

I mnogi drugi posetioci ove revije pokazali su dosta mašte u svojim odevnim kombinacijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija