• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

21:00

Ovaj glumac je treći na listi najatraktivnijih! Šmeker je i u poznim godinama! (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Ovaj glumac je treći na listi najatraktivnijih! Šmeker je i u poznim godinama! (FOTO)

Podeli vest

Na listi najatraktvnijih filmskih glumaca, Pirs Brosnan (70) je zauzeo visoko treće mesto.

Šarmantni holivudski glumac Pirs Brosnan, iako u poznim godinama, u odličnoj je formi. Veoma je aktivan - igra golf, a takođe je ljubitelj ronjenja, veslanja i vožnje bicikla.

Osim što je u odličnoj fizičkoj kondiciji, Brosnan izgleda neverovatno dobro. Miljenik je suprotnog pola i veoma šarmantan. 

Još uvek je veoma aktivan kao glumac, ali je najpoznatiji kao Džejms Bond. U ovoj franšizi je bio veoma zapažen kao šarmantni Agent 007 koji se vozi motociklom preko krovova, izbegava metke i rešava neverovatne slučajeve. 

Foto: EPA

Pirs Brosnan

 

Na listi portala IMDB Brosnan se nalazi na trećem mestu na listi najatraktivnijih glumaca, odmah nakon Roberta Daunija Mlađeg i Hjua Larija.

Foto: EPA

Pirs Brosnan

 

 

O svojoj ljubavi prema sportu Brosnan je jednom prilikom naveo:

 - Počeo sam da veslam, pa sam se pridružio veslačkom klubu. Vozim i rolere, što apsolutno obožavam. To je prelepa zabava, baš kao i veslanje. Sedite u veslo i veslajte 20 minuta dnevno, i bićete u formi -rekao je Brosnan. 

U jednom intervjuu je rekao i da posebno voli da slika i crta.

Umetnost mi je spasila život. Uspeo sam da se zaposlim i želeo sam da budem grafičar. Ali otkrio sam glumu nakon tri godine rada u grafićkom studiju i to je bilo to, plima se okrenula - rekao je Brosnan.

Foto: EPA

Pirs Brosnan

 

On je kanalisao svoju strast prema umetnosti kada je njegova prva žena gubila bitku protiv raka.

Okrenuo sam se svetu slikarstva i to mi je dalo veliki osećaj utehe. Od tada je sazrelo. Svaki dan idem u atelje čak i ako idem samo da čistim četke ili pomeram boje - rekao je Brosnan. 

Pirs Brosnan je 27. juna ove godine imao premijeru svog novog filma "Odmetnici" u Los Anđelesu. Društvo na crvenom tepihu pravili su mu sinovi Dilan (26) i Paris (22). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija