• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2023

18:00

Ovo su modna pravila kojih se pidržava Amal Kluni, dama jedinstvenog stila

EPA

Moda i lepota

Ovo su modna pravila kojih se pidržava Amal Kluni, dama jedinstvenog stila

Podeli vest

Jedna od najbolje obučenih žena na svetu, Amal Kluni, poručila je ženama da budu hrabre kada je moda u pitanju pokazavši primerom koje su tajne dobrog stila.

Amal Kluni, pravnica specijalizovana za međunarodno pravo i ljudska prava i supruga glumca Džordža Klunija, poznata je po svojoj gracioznosti i stilu. 

Svojim elegantnim stilom Amal inspiriše žene širom sveta. Uz njena modna pravila svaka žena može da izgleda dobro.

Evo šta odlikuje stil Amal Kluni:

Nosi odeću inspirisanu šezdesetim godinama

U odeći starinskog izgleda i kroja Amal Kluni se oseća fenomenalno. Ova odeća pristaje ženama u četrdesetim godinama i deluje elegantno i otmeno. Amal često nosi Šanel komplete, uske, cigaret pantalone i haljine i bluze starinskog kroja od kvalitetnih materijala. 

U ovim modnim kombinacijama koje su nadahnute modom iz šezdesetih godina prošlog veka, Amal deluje samouvereno i pleni pažnju gde god da se pojavi.

Foto: EPA

 

 

Hrabro nosi svetle boje

Amal nosi jarke boje i odeću sa neobičnim dezenima. Zapažena je u svetlozelenoj, žutoj i crvenoj odeći. Ona voli i dezeniranu odeću, a često nosi ekscentrične komade - štikle sa motivom cveća na njima ili neobičan nakit.

Odeća u jarkim bojama privlači pažnju i ostavlja snažan utisak, istovremeno podižuči raspoloženje.

Foto: EPA

 

 

Modni detalji su važni

Amal je poznata i kao dama koja vodi računa o modnim detaljima i nikada se ne pojavljuje bez njih. Bilo da su u pitanju moderne cipele na štiklu ili upečatljiva torba, Amal uvek pažljivo bira aksesoar. Vodi računa i o nakitu i naočarima za sunce.

Foto: EPA

 

 

Amal Kluni je jednom prilikom ženama poručila:

Ne plašite se da budete hrabre i originalne– to je ono što treba da radite. Borite se za ono u šta verujete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija