• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2023

16:40

Kako da imate duže trepavice? Isprobajte ove trikove

Shuterstock

Moda i lepota

Kako da imate duže trepavice? Isprobajte ove trikove

Podeli vest

Uz pomoć strpljenja i nekoliko efikasnih trikova možete imati duže i čvršće trepavice i zavodljiviji pogled.

Ono što prvo primetimo kod neke osobe su oči. Ne kaže se džabe da su one ogledalo duše, pa se dame često trude ih istaknu što više.

Jedan od načina jeste i produženje trepavica, pa se neretko odlučimo da idemo na razne tretmane kako bi one bile guste i duže.

Međutim, njihov izgled možete poboljšati i u kućnoj radinosti uz samo nekoliko saveta.

1. Koristite bebi puder

Odličan način da imate gušće i duže trepavice je korišćenje pudera za bebe. Ovaj proizvod nije skup, a vrlo je efikasan. 

Prvo nanesite sloj maskare kao i obično, pa četkicu umočite u prah pudera. Prođite potom njom duž trepavica i nanesite još jedan sloj maskare, piše "Society 19".

Foto:  

Foto: Shuterstock

 

 

2. Upotrebite domaći serum

Još jedan odličan način da dobijete duže i punije trepavice je da koristite domaći serum.

Uzmite iste količine devičanskog kokosovog ulja, ulja vitamina E i ricinusovog ulja. Pomešajte ih u tegli i nanesite na trepavice pre nego što odete u krevet. Vremenom ćete videti lepe promene na svojim trepavicama.

3. Nanesite prajmer

Baš kao što koristite prajmer za lice, postoji prajmer za trepavice. 

Prajmeri ​​manje-više stvaraju osnovni premaz za koji se maskara drži. Pošto već postoji sloj proizvoda na trepavicama, kada se maskara nanese, ona se nagomilava i stvara iluziju dužih trepavica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija