• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

17:00

Da greje i zavodi! Izaberite najbolje džempere za vaš tip građe

Shutterstock

Moda i lepota

Da greje i zavodi! Izaberite najbolje džempere za vaš tip građe

Podeli vest

Praktičan odevni komad možete da nosite u bilo kojoj prilici, a izborom modela možete da sakrijete mane i istaknete prednosti figure

 

Svaka žena u svom ormaru trebalo bi da ima džemper. Idealan je za hladno vreme i lako se kombinuje s ostatkom garderobe. Gde god se nalazite, možete da ga skinete i po potrebi obučete ako vam je hladno, a može da pomogne da prikrijete neke mane ili lako istaknete adute. Ali bitno je da obratite pažnju na to da odgovara i vašoj figuri. Pročitajte kako da izaberete najbolji džemper za svoju građu.

Peščani sat

Zaboravite na vrećaste i široke džempere. Rolke i upadljive kragne biće pravi izbor, a džemper neka bude uzak kako bi pokazao vaše zanosne obline. Džemper na preklop je idealan kada želite da naglasite struk i istaknete grudi i kukove. Od materijala će najbolji biti kašmir, koji nije previše topao ni težak.

Foto: Shutterstock

Rolke za isticanje oblina

Kruška

Nosite džempere sa velikom upadljivom kragnom i sa dužim delom pozadi nego s prednje strane jer to dobro prikriva nedostatke vaše figure. Važno je da birate modele koji će skrenuti pažnju na vaš torzo. Dubok i širok V izrez je odličan izbor. Kapuljače su još jedno dobro rešenje, naročito ako birate džemper sa detaljima na ramenima. Boja je još jedan važan element kada birate džemper za vaš tip tela - idealne su jarke boje.

Jabuka

Ako imate ovu građu, izbegavajte kratke džempere. Oni koji sežu do sredine kukova su odličan izbor. Treba da skrenete pažnju na svoje grudi, pa će V izrez, "čamac" ili onaj u obliku srca i kvadrata biti prava stvar za vas. Klonite se širokih i glomaznih džempera, jer oni dodaju volumen na sredini tela. Ako baš volite ovakve džempere, uvek ih uparite sa uskim suknjama ili farmerkama. Odgovaraju vam i kardigani.

Foto: Shutterstock

Kardigan pristaje jabukama

Pravougaonik

Kaiševi su savršen način da se stvori figura peščanog sata. Veliki i vrećasti model će biti dobar izbor ako volite ove vrste džempera. Kardigani će uz rolku takođe naglasiti figuru. Možete izabrati džemper sa dekorativnim elementima koji dodaju volumen na grudima. Ako volite "čamac" izrez, obavezno nosite nakit koji privlači pažnju na gornji deo tela i pomoću pojasa stvorite iluziju građe "peščanog sata".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija