• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2023

21:00

4 najatraktivnije boje za kosu koje morate da probate ove jeseni! (FOTO)

EPAIMAGES

Moda i lepota

4 najatraktivnije boje za kosu koje morate da probate ove jeseni! (FOTO)

Podeli vest

Želite da osvežite vašu boju kose ove jeseni? Donosimo najtraženije nijanse farbi...

Svaka nova sezona nas upoznaje sa mnogo vesti iz bjuti sveta pa je teško razlikovati one koji zaslužuju vašu pažnju od onih koji to nisu. Poznate dame takođe su pravi izvor inspiracije, te smo upravo kod njih i pronašli najlepše boje za kosu koje ove jeseni viđamo u svim frizerskim salonima.

1. Baterskoč plava

Baterskoč plava spaja bogate karamel i zlatne tonove. Laska svim tonovima kože, jer daje toplinu licu i dodatnu dimenziju frizuri.

2. Kauboj bakarna

Manekenka Emili Ratajkovski je podigla veliko interesovanje Internet zajednice kada je objavila selfi sa ovom privlačnom bojom kose - sve što je dalje usledilo je istorija. Mešavina tople braon boje i bakra, sada ima svoj sopstveni život sa TikTok #cowboycopper haštagom koji broji preko 236,3 miliona pregleda.

3. Brondi

Ne možete da odlučite da li biste za jesen želeli da budete smeđa ili plava? Ne morate da birate između to dvoje. Nijanse brondi su jedne od traženijih za ovaj period jer pružaju ravnotežu između topline braon boje sa upadljivim nagoveštajima plave koji osvetljavaju lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOBI HENNEY (@tobimakeup)

4. Neutralna brineta

Još jedna nijansa koje modna publika ne može da se zasiti ove jeseni je boja klasične brinete. Kombinacija zlatnih i pepeljastih tonova za boju kose koja je topla koliko i hladna - ovo je odgovor na pitanje svih neodlučnih dama koje žele novu boju kose za jesen 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOBI HENNEY (@tobimakeup)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija