• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2023

18:39

Diva i superstar stižu na crveni tepih! Bata Spasojević u Beogradu premijerno prikazuje kolekciju za jesen/zimu

Ištvan Čeku

Moda i lepota

Diva i superstar stižu na crveni tepih! Bata Spasojević u Beogradu premijerno prikazuje kolekciju za jesen/zimu

Podeli vest

Diva&Super Star naziv je nove kolekcije za jesen/zimu koju će jedan od najpoznatijih domaćih dizajnera, Bata Spasojević, premijerno prikazati publici 13. novembra u kristalnoj dvorani hotela Hajat.

Vuna, svila, kašmir i pamuk u jesenjim bojama, ali sa uvek interesantnom i drugačijom štampom i detaljima u rok i pank stilu, po kojima je prepoznatljiv, ono je što Bata preporučuje Divi, ali i njenom Super Staru ove sezone.

- Ovog puta, kolekciju sam posvetio svim ženama koje se osećaju kao Dive. One su mi i bile inspiracija,  neprolazne žene poput Marilyn Monroe, ali i sve one žene koje ostavljaju bez daha a srećemo ih u svakodnevnom životu. To su sve one žene koje gde god da se pojave energijom i stilom čine da ih prate svi pogledi, a da se potom danima govori o njima.  Ženstvene, savremene, urbane, jake a opet istovremeno nežne, jednom rečnju Dive. Naravno, uz Divu ide njen izabranik koji uz ovakvu ženu ne može da se oseća drugačije nego kao pravi  Super Star - kaže Bata Spasojević najavljujući do sada neviđeni spektakl u kristalnoj dvorani.

Foto: Foto: Ištvan Čeku

 

Diva i Super Star koračaće ruku pod ruku modnom pistom, obučeni u savrešene komade odeće.

Sigurnost i pre svega INDIVIDUALNOSTI je ono što će se ove čarobne večeri osetiti  u vazduhu.

Bata najavljuje da će akcenat ove sezone biti na savršenim krojevima kaputa, odela, pantalona, sako ali i elegentnaih haljina svetlih i pastelnih nijansi sa svetlucavim metalik detaljima koji daju poseban efekat.

Foto: Foto: Ištvan Čeku

 

- Očekujem da će sve goste, prijatelje i ljubitelje mode koji će premijerno moći da vide novu kolekciju iznenaditi i oduševiti krojevi koji su glamurozni, ali nose pečat šik glamura koji je vanvremenski . Ove sezone kaput je prosto neizbežan i njega morate imati. Blago naglašen u ramenima, ali sa strukom u kamel varijanti ili krupnom karo dezenu je ono što preporučujem a neizbežnim u garderoberu smatram crni komad sa militari detaljima, džepovima i sa printom na leđima, koji može da se nosi uz farmerke, helanke, ravne čižme ali i haljinu od čipke koja daje glamurozni efekat - otkriva poznati dizajer deo onoga što će u ponedeljak prikazati beogradskoj publici.

Foto: Foto: Ištvan Čeku

 

Bata Spasojević osim vrhunskih komada garderobe, koji će moći da se kombinuju sa onim što već imamo u svojim kućnim "kolekcijama", najavljuje i vrhunsku zabavu, dobru muziku i pre svega energiju koja će da zagreje tmurne dane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija