• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

15:00

Prirodna i spontana! Džulija Roberts objavila fotografiju bez trunke šminke i uzburkala društvene mreže (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Prirodna i spontana! Džulija Roberts objavila fotografiju bez trunke šminke i uzburkala društvene mreže (FOTO)

Podeli vest

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu glumica Džulija Roberts pokazala je kako izgleda bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju.

Holivudska zvezda Džulija Roberts (56) koju prepoznatljivi osmeh, harizma, lepota i prirodnost već decenijama svrstavaju među najlepše žene sveta, poklonila je fanovima svoje "drugo lice".

Objavila je fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke i napravila apsolutnu pometnju. Pozitivni komentari su se samo nizali. 

 

 

Fotografija je pokazala da Džulija prirodno stari i izgleda prelepo čak i nenašminkana, sa jedva primetnim borama i običnom frizurom.

Pored objave Džilija je dodala i najavu svog novog filma. Ona, naime, igra u psihološkom trileru "Leave the world behind" sa slavnim kolegama Itanom Houkom i Kevinom Bejkonom. Premijera je zakazana za 22. novembar.

 

 

Na svom Instagramu profilu Džulija je objavila i simpatičnu fotografiju snimljenu u atomobilu. Na njoj je takođe u prirodnom izdanju i sa prepoznatljivim širokim osmehom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija