• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.11.2023

10:20

Od lepotice do plastičnog strašila! Snimak uživo otkriva pravo lice Donatele Versaće - ona je ekstremni primer uništavanja prirodne lepote (VIDEO)

profimedia

Moda i lepota

Od lepotice do plastičnog strašila! Snimak uživo otkriva pravo lice Donatele Versaće - ona je ekstremni primer uništavanja prirodne lepote (VIDEO)

Podeli vest

Spada u grupu najekstremnijih primera plstične hirurgije.

Kreativna direktorka modne kuće "Versaće" odavno je donela odluku da promeni na svom licu sve što se promeniti može i nažalost, nije odustala od takve odluke. Donatela Versaće pojavila se nedavno na koncertu slavne Madone u Milanu, u društvu sina pop ikone Roka Ričija. Snimak uživo razotkrio je kako sada izgleda sestra kultnog dizajnera Đanija Versaćea.

Foto: profimedia

 

Nažalost (ponovo) teško se može i nešto promeniti sada na licu Donatele Versaće. Dosta toga je već odrađeno, a kako većina komentariše, nije trebalo da bude tako.

Svaki put kada se pojavi Donatela, njeno lice izbije u prvi plan. Promene u kreativne direktorke modne kuće "Versaće" ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svetskih javnih ličnosti.

 

 

Zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versaćea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. godine, odlučila da iz korena promeni lični opis i da li bi bila srećnija da je umesto operacijama svoje probleme rešavala drugačijim sredstvima? Ovo drugo postavili bi i stručnjaci koji ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvek kriju veliki problemi, koji se ne rešavaju u hiruškoj sali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madonnacrave (@madonnacrave)

 

Donatela Versaće od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u poslednjih nekoliko godina suočavala se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija