• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2024

22:00

Tako je govorila Koko Šanel! Uz ovih 10 saveta svaka žena može da izgleda kao boginja

profimedia

Moda i lepota

Tako je govorila Koko Šanel! Uz ovih 10 saveta svaka žena može da izgleda kao boginja

Podeli vest

Sledeći ove savete možete da postignete sofisticiran i elegantan stil inspirisan Koko Šanel.

Koko Šanel je bila jedna od najvećih ikona stila prošlog veka, a zapamćena je po revolucionarnim doprinosima modnoj industriji, uključujući stvaranje male crne haljine, parfema Šanel No. 5 i čuvenog loga s dva slova "C".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAISON DE CHANEL (@maison.de.chanel)

Prošavši trnovit put od sirotišta do vrha pariskog visokog društva, Koko je postala sinonim za eleganciju i jednostavnost, promovišući ideju da moda treba da bude udobna i praktična. Njen uticaj na svetsku modu i dalje živi kao inspiracija za klasični i sofisticirani stil, a ovo su neka od pravila kojih se držala. 

Jednostavnost je ključ elegancije

Koko Šanel upamćena je po svojoj filozofiji "manje je više". Odlučite se za jednostavne, čiste linije i minimalistički dizajn kako biste postigli sofisticiran izgled.

Mala crna haljina

Investirajte u klasičnu malu crnu haljinu. To je komad koji može da se nosi u raznim prilikama i lako prilagodi različitim stilovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMICA (@amicamagazine)

Biseri su uvek dobar izbor

Biseri su bili omiljena vrsta nakita Koko Šanel. Dodajte detalj u vidu bisera u svoj autfit kako biste postigli eleganciju i sofisticiranost.

Pravilno pristajanje odeće

Koko je naglašavala važnost pravilnog pristajanja odeće. Bez obzira na trendove, važno je da odeća pristaje vašem telu i ističe vaše najbolje osobine.

Kvalitetni materijali

Odaberite komade od visokokvalitetnih materijala. Modna ikona je često koristila luksuzne tkanine poput kašmira, svile i vune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMICA (@amicamagazine)

Detalji su ključni

Pažljivo birajte modne detalje. Dodajte elegantnu torbu ili šešir kako biste upotpunili svoj izgled.

Crno-bela kombinacija

Kombinacija crne i bele boje uvek izgleda elegantno i moderno. Iskoristite ovu klasičnu kombinaciju u svojim autfitima.

Izrazite svoj stil

Unapredite klasične komade vlastitim pečatom. Dodajte personalizovane detalje ili eksperimentišite s detaljima kako biste izrazili sopstveni stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khooa (@khooa.com_)

Elegancija u svakodnevnim komadima

Naučite da pridajete pažnju detaljima čak i kada nosite svakodnevne komade odeće. Mali modni dodaci mogu da stvore veliku razliku.

Ništa bez samopouzdanja

Bez obzira na odabranu odeću, nosite je s samopouzdanjem. Koko je verovala da pravo samopouzdanje dolazi iznutra, a vaša odeća je samo odraz toga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija