• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.03.2024

12:10

Masna kosa sa ufronclanim šiškama! Poznati frizer ocrnio frizure na Evroviziji, a ona je jedina ponela titulu savršeno stilizovane kose (FOTO)

informer.rs

Moda i lepota

Masna kosa sa ufronclanim šiškama! Poznati frizer ocrnio frizure na Evroviziji, a ona je jedina ponela titulu savršeno stilizovane kose (FOTO)

Podeli vest

Frizer Peđa Božić dao je svoj sud povodom frizura poznatih dama koje su dominirale na izboru za pesmu Evrovizije. Kako je naglasio po njegovom mišljenju sve su bile totalni promašaj.

Ove nedelje na frizerovoj crnoj listi našle su se Breskvica, Lena Kovačević, Konstrakta, Zorja, Teya Dora i Ivi Lorens. 

Samo jedna dama se istakla sa savršenom frizurom i dobila visoku ocenu, dok je pobednica Evrovizije ubedljivo imala najgoru kosu.

- Ivi Lorens plameno crvena boja odlično stoji, a imala je i odličnu frizuru - pohvalio je Peđa Božić frizuru mlade pevačice. 

Ocena 5

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Breskvičina kratka frizura je moderna i dobro ošišana, ali je bila naružena cvetnim vencem i u potpunom neskladu sa kostimom - rekao je frizer. 

Ocena 2

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Pobednica Teya Dora me potpuno razočarala neuspešnim izvođenjem messy trendi frizure.
Umesto da kosa deluje mokro izgledala je slepljeno i masno, sa ufronclanim šiškama
- bio je surov Peđa povodom Teyine frizure.

Ocena 1

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- I Konstrakta se uklopila u čudni "anti trend " predugih fizura (kao i Hristina, M.ira, Bojana X, Zejina). Ne samo što ovo nije moderno, nego su frizure bile loše - bio je jasan Božić.

Ocena 1

Foto: RTS prinstcreen

 

- Šteta je što je Lena Kovačević sakrila inače, jednu od boljih frizura turbanom - kaže Peđa.

Ocena 3

Foto: foto Miloš Rafailović

 

- Zorja je nosila periku kao deo performansa, što je u redu, ali perike ne komentarišem.
Neka oceni vlasuljar
- rekao je Peđa Božić. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija