• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2024

14:03

Evo ko je domaća dizajnerka koja je oblačila Teya Doru za Evroviziju! Njene krecije nosile i Kendal Džener i Džulija Foks

profimedia

Moda i lepota

Evo ko je domaća dizajnerka koja je oblačila Teya Doru za Evroviziju! Njene krecije nosile i Kendal Džener i Džulija Foks

Podeli vest

Ako niste znali ko je dizajnerka koja oblači Teju Doru za Evroviziju, sada ćete saznati. Ona je žena čije kreacije nose i Kendal Džener i Džulija Foks, a svojim komadima slavi žensku snagu.

Domaća dizajnerka Sanda Simona prepoznatljiva je po jedinstvenom pristupu kreiranju kolekcija, a kada je Kendal Džener obukla njenu kultnu zelenu haljinu, bio je trenutak kada je Sanda skrenula ogromnu pažnju na sebe.

Njene komade je pored Kendal Džener nosila i Džulija Foks, a sada ih na Evroviziji 2024 nosi i naša Teja Dora.

Sanda Simona Janković je završila je Fakultet za dizajn u Beogradu, a zatim i postdiplomske studije u Parizu. Njen stil, koji koketira između elegancije i seksepila, nekada je sve što je potrebno jednog ženi, te nije ni čudo što njene kreacije stižu i do svetskih zvezda. Novom linijom "Don't bring me flowers" prikazuje drugačiju perspektivu ženstvenosti. Kolekcija je sačinjena od pet silueta izrađenih u premijum plišu, a baš jednu od haljina iz nove kolekcije nosila je i Teja Dora.

Foto: profimedia

 

Plišana haljina sa prorezom na boku koju je Teja Dora nosila u Malmeu na tirkiznom tepihu, u kombinaciji sa čipkastim velom preko glave u lila boji privukla je mnogo pažnje.

- Ne volim kada je estetika nekog brenda samo 'girly' ili samo 'strong woman', za mene je žena baš slojevito i kompleksno biće. Svojom estetikom i svojim komadina upravo to želim da istaknem. Žena je i 'girly' i 'strong' u jednom - otkrila je ona.

Foto: profimedia

 

Autfit koji je Teja Dora nosila i na polufinalnoj večeri potpisuje Sanda.

Foto: Reuters

 

Tu je ponovo lila boja, zagasitije nijanse, a haljina je izrezana sa svih strana kako bi u toku kretanja na sceni predstavila lakoću pokreta, elegancije i gracioznosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija