• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2024

09:30

Zajahala ga na plaži, pa pokazala zadnjicu! Manekenka u minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Zajahala ga na plaži, pa pokazala zadnjicu! Manekenka u minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže (FOTO)

Podeli vest

Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic uslikani su tokom porodičnog odmora na plaži Kala di Volpe. Manekenka zapalila mreže vrelim fotkama na kojima je pokazala čime raspolaže.

Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic uslikani su tokom porodičnog odmora na plaži Kala di Volpe na Sardiniji. Svima je privuklo pažnju kako se ponašaju, čak i nakon pet godina braka.  

Hajdi i Tom zaljubljeni kao prvog dana

Ono što je svima zapalo za oko je koliko su manekenka i muzičar zaljubljeni kao prvog dana. Hajdi nije skidala osmeh sa lica, sve vreme se grlila sa mužem koji je obasipao poljupcima, a u jednom trenutku se popela na njega pa je bljesnula zategnuta zadnjica

Foto: profimedia

 

Nije se osvrtala na paparace, maksimalno se opustila, a mnogi komentarišu da je njeno ponašanje neprimereno i previše raskalašno. 

Pokazala zanosnu figuru

Slavna Nemica je pokazala zanosnu figuru u ružičasto-plavom bikiniju sa cvetovima. Iako je ušla u šestu deceniju mnogo mlađe bi joj pozavidele na figuri. 

Svima je bilo primetno da ona sija, a za to je najviše zaslužan njen decenijama mlađi muž. Paru su se pridružili Hajdini sinovi Johan (17) i Henri (18), kao i ćerke Lu (14) i Leni (20) i njen dečko Aris Račevski, sa kojim se zabavlja od 2019. godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija