• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2024

18:00

"Preplanula šminka" pokorila bjuti svet! Novi trend zaludeo žene, idealna je za vrele letnje dane (FOTO)

EPA

Moda i lepota

"Preplanula šminka" pokorila bjuti svet! Novi trend zaludeo žene, idealna je za vrele letnje dane (FOTO)

Podeli vest

"Sunburned makeup" savršen je za leto i jedan je od najvećih trendova šminke ove sezone.

Sabrina Karpenter je nova superzvezda koja se takmiči čak i sa Tejlor Svift. I iako je 25-godišnja plavuša svoju pevačku karijeru gradila više od 13 godina, veliku popularnost stekla je tek nedavno.

Sabrina povećava svoj uticaj ne samo u muzici, već i u sferi lepote. Raskošna frizura, manikir i šminka redovno se nalaze na listama sezonskih trendova. 

 

 

Pokrenula je nov trend "preplanule šminke" koji je zaludeo žene širom sveta. Svi žele da se šminkaju u „izgorela na suncu“ fazonu, što stvara efekat preplanule i odmorne kože. 

"Sunburned makeup" je pokorio svet

Ovaj način nanošenja šminke izgleda veoma sveže, neobično i prirodno. Ne treba vam puno kozmetičkih proizvoda – šminka se praktično ne oseća na licu. Stoga, ako na vrućini više volite da nosite manje šminke, ali ne želite da je se potpuno odreknete, opuštena šminka „opečena suncem“ idealna je za vas.

Glavna akcenat šminke je rumenilo, koje ne bi trebalo da bude roze, već u boji cigle. Ono će dodati blago crvenilo licu, ponavljajući efekat blago izgorele kože. Najbolje je izabrati tamnije i crvenkaste nijanse. A da biste ih pravilno primenili, koristite tehniku „abecedno“. Koristeći rumenilo, nacrtajte slovo V duž nosa i jagodica. Drugim rečima, zapamtite oblik karnevalske maske i ponovite njenu donju krivinu. Rezultat će biti prirodan efekat „zapaljenih“ obraza.

 

 

 

A da biste dobili laganu zlatnu preplanulost, dodajte bronzer ili topli hajlajter na duž periferije lica, na gornji i bočni deo čela, jagodice, most nosa i bradu. Samo nemojte preterivati sa šljokicama – važno je održati prirodnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija