• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

10.09.2024

10:00

Bradavice probijaju haljinu! Sve je palo u drugi plan kada se pojavila - Ocrtalo se! (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Bradavice probijaju haljinu! Sve je palo u drugi plan kada se pojavila - Ocrtalo se! (FOTO)

Podeli vest

Kim Kardašijan zasenila je sve u blago prozirnoj haljini, dok su njene bradavice privukle najviše pažnje.

Kim Kardašijan (43) se pojavila na manifestaciji koja je posvećena borbi protiv nasilja nad ženama. Ipak, nešto drugo je ukralo pažnju kada se radi o njoj. 

Kim je poznata po tome što je neumorna biznis žena i bez obzira na godine, uvek se trudi da izgleda savršeno u svakoj prilici. 

Sa 43 godine, Kim je blistala u elegantnoj beloj haljini koja je savršeno isticala njenu figuru.

Duga haljina, jednostavnog kroja, pratila je liniju njenog tela, dok je njena kosa, koja je delovala prirodno uvijena, dodala dozu ležerne elegancije. Šminka je bila besprekorno naneta, naglašavajući njeno lice i dajući joj mladalački sjaj.

Bradavice se jasno videle

Foto: profimedia

 

 

Ipak, najviše pažnje izazvao je provokativni detalj — haljina je bila blago prozirna, pa su njene bradavice bile jasno uočljive ispod tkanine.

Ovaj smeli modni izbor brzo je postao glavna tema večeri, dok su prisutni komentarisali njen odvažan izgled.

Kim Kardašijan je, kao i uvek, uspešno spojila sofisticiranost i provokaciju, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne na ovom značajnom događaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija