• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2024

11:00

Madona proletela na modnoj reviji! Ovaj blam dugo će se pamtiti (VIDEO)

EPA

Moda i lepota

Madona proletela na modnoj reviji! Ovaj blam dugo će se pamtiti (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Madona izazvala je pažnju kada se tokom revije brenda Luar spotaknula u sofisticiranom stajlingu sa dugim kaputom i čizmama na visoku petu.

Pevačica Madona juče je privukla pažnju na Njujork "Fashion Weeku" kada se spotaknula i skoro pala pred brojnim uzvanicima ovog prestižnog događaja.

Šezdesetšestogodišnja muzička diva prisustvovala je reviji brenda "Luar" gde se tom priliko odlučila za njoj doslednu modnu kombinaciju. 

Muzička diva, koja je za ovu priliku odabrala sofisticiran izgled, obukla je dugi kaput i duboke čizme na visoku petu. Njen stajling je upotpunjen crnom torbom, dugim crnim rukavicama i sunčanim naočarama. 

Foto: profimedia

 

Za dlaku da padne

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem Madona ležerno hoda prema svom mestu u prvom redu, da bi se zatim spotaknula. Gosti su se nakratko uzrujali, ali je Madonna brzo povratila ravnotežu uz pomoć obezbeđenja. 

 

 

Nakon incidenta, Madona je nastavila da prati reviju iz prvog reda, dok su njena deca bila iza nje. Ipak, jedno je sigurno, a to je da i u ovakvim situacijama ona ostaje diva do kraja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45