• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2024

15:00

Moda se vraća, vreme je da obučemo omiljene košulje! Svi ih imamo, a ove jeseni su u trendu (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Moda se vraća, vreme je da obučemo omiljene košulje! Svi ih imamo, a ove jeseni su u trendu (FOTO)

Podeli vest

Karirani dezen se ove jeseni vraća na velika vrata i biće jedan od glavnih trendova, a naročito su popularne karirane košulje koje oplemenjuju odevnu kombinaciju.

Sa dolaskom jeseni svedočimo popularnosti kariranog dezena. Od košulja do kardigana, ovaj dezen je osvojio ljubitelje mode, a i brojne javne ličnosti ga smatraju ultimativnim hitom. 

Upečatljiv stajling je zagarantovan

Specifičan po svojim isprepletenim tanjim i debljim linijama, karirani dezen vam omogućava da kreirate upečatljiv stajling i savršen je za jesenji period jer razbija njenu monotoniju, ipak najpopularnije su, ove jeseni, košulje.

Foto: profimedia

 

 Nose ih i muškarci i žene jer se savršeno uklapaju u kežual, svakodnevne varijante. 

Foto: profimedia

 

 

Holivudski zavodnici poput Bena Afleka i Rajana Rejnoldsa obožavaju da nose ove košulje. Od poznatih dama Džej Lo voli da eksperimentiše sa kariranim dezenom, naročito kad su u pitanju kardigani. Glumica Kejti Holms nosi titulu kraljice ulične mode i diktira trendove. Odevne kombinacije oplemeni sa kariranim modnim komadima za šik stajling.

Ove jeseni pored klasičnih tonova na koje smo navikli, karirani dezen je nešto što se izdvaja i nema sumnje da ćemo na ulicama videti povratak retro trenda iz osamdesetih. A, vama predlažemo da što pre iz ormara izvučete neku staru kariranu košulju i ukombinujete sa farmerkama koje su u trendu ove sezone, više o tome pročitajte OVDE. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija