• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

14:00

Ovo su najskuplje haljine Kejt Midlton! U njima bi se svaka žena osećala posebno (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Ovo su najskuplje haljine Kejt Midlton! U njima bi se svaka žena osećala posebno (FOTO)

Podeli vest

Kejt Midlton, princeza od Velsa, poznata je po svom stilu i eleganciji. Neke od haljina koje je nosila na važnim događajima su preskupi i prelepi modeli slavnih dizajnera.

Kejt Midlton je poznata po svom praktičnom odnosu prema modi i tome da se ne libi da jednu odevnu kombinaciju nosi više puta. Ipak, u njenom ormanu nalaze se i luksuzne haljine koje oduzimaju dah, a koje je nosila u posebnim prilikama.

Ovo su najskuplje haljine koje je nosila do sada:

Dženi Pekam, 5.500 – 7.600 dolara

Na premijeri filma „No Time to Die“, 2021. godine, Kejt je nosila prelepu večernju zlatnu haljinu prekrivenu kristalima i šljokicama, koja je odmah postala legendarna.

 

Foto: EPA

 

Aleksander Mekvin, 6.000 dolara

Na prijemu u britanskoj ambasadi u Parizu 2017. godine Kejt je zablistala u crnoj haljini bez rukava sa dubokim V-izrezom.

Dizajner Aleksandar Mekkvin je haljinu kreirao posebno za Kejt, po uzoru na model iz svoje kolekcije. 

Foto: profimedia

 

Aleksander Mekvin, 10.000 dolara

Ovaj crni cvetni model nosila je na BAFTA dodeli nagrada 2017. godine i ponovo 2019. godine na događaju u "National Portrait" galeriji u Londonu.

Crna haljina je imala male bele cvetiće i romantičan i slojevit donji deo. Britanski dizajner Aleksandar Mekvin je ovu haljinu preradio za Kejt Midlton, a inspiraciju je našao u modelu iz svoje kolekcije za jesen 2016.  

Foto: profimedia

 

Filipa Lepli, 14.500 dolara

Vilijam i Kejt su 2022. prisustvovali otmenom prijemu na Bahamima. Kejt je nosila sjajnu ledeno plavu haljinu Filipe Leplei i očarala sve prisutne.

Haljina ženstvenog kroja i svilenkastog materijala imala je veliki dekolte i donji deo koji je sezao do poda, a uz nju je Kejt nosila torbicu iste boje.

Foto: profimedia

 

Aleksander Mekvin, 323.000 – 434.000 dolara

Kejt Midlton je na svom venčanju 2011. godine nosila prelepu venčanicu od svile i čipke Aleksandra Mekvina. 

Ova venčanica je postala legendarna. Odlično je stajala Kejt i laskala njenoj figuri, a posebno su bili zanimljivi detalji od čipke, koji su ručno rađeni.

Foto: AP/Photo

 

Podsetimo. o jednoj prelepoj i preskupoj haljini Kejt Midlton smo nedavno pisali - reč je o haljini koju je nosila na ovogodišnjem finalu teniskog turnira u Vimbldonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Bitka za ključnu državu, svi primetili nešto čudno u njihovom ponašanju! Kamala i Tramp održali mitinge u Mičigenu! (VIDEO)
Planeta

Bitka za ključnu državu, svi primetili nešto čudno u njihovom ponašanju! Kamala i Tramp održali mitinge u Mičigenu! (VIDEO)

Potpredsednica SAD i demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris i republikanski kandidat Donald Tramp istovremeno su održali mitinge u Mičigenu, nastojeći da pridobiju odlučujućih 15 elektorskih glasova, a na mrežama su se odmah pojavili komentri o njihovom ponašanju na bini - Kamala je nekima delovala pripito, dok je Tramp bezvoljnu zurio u publiku.

19.10.2024

13:49

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"
Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"

Avio-kompanija Delta erlajns suočila se sa ozbiljnom pretnjom nakon što se na mreži Iks pojavila objava u kojoj se tvrdi da su u pet njenih aviona postavljene bombe, uz upozorenje da "niko neće preživeti".

19.10.2024

13:22

Zabava

Džet set

Srbija