Recepti
NEVEROVATAN SPOJ POVRĆA I RIBE ! Pripremite MANASTIRSKE PAPRIKE za zdrav način života!
Posni ručak
Potrebne namirnice za manastirske paprike:
- 10 paprika
- 1 glavica crnog luka
- 4 čena belog luka
- 200 gr isprženog oslića
- 1 kašika ajvara
- 200 gr pirinča
- 1 veći krompir
- 2 veća paradajza
- suva začinska paprika
- malo začina, soli i biber
- ulje
ZA OVAJ PREVRNUTI KOLAČ NE TREBA VAM NI MRVA ŠEĆERA, idealan je za leto, a ukus će vas oduševiti
Priprema:
Oslića posoliti i uvaljati u kukuruzno brašno i ispržiti u ulju. U tom ulju ispržiti sitno seckan crni i beli luk i skloniti sa vatre. Pirinač obariti.. U luk dodati začinsk pariku, biber, so, začin. Ubaciti pirinač i izmešati. Ribu rukama isitniti odvojiti ako ima kosti i izmešati sa pirinčom. Dodati seckan peršunov list.
Paprike očistiti od semena i iseći po dužini. Kašikom puniti nadevom i preko poslagati krugove paradajza . Ostatak paradajza naseći pored paprika. Premazati paprike uljem i peći na 220 stepeni C oko 50-60 min.
Kako napraviti i srediti paprike pogledajte detaljno u nastavku.
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.