Recepti
ITALIJANSKA MUSAKA OD KOJE IDE VODA NA USTA! Napravite specijalitet za celu porodicu! (FOTO)
Prste da poližeš!
Potrebni sastojci:
- 800 g barenog krompira
- 3 jajeta
- 3 dl mleka
- 200 g pečenice
- 200 g kačkavalja
- po ukusu suvog biljnog začina
- po ukusu soli
- po ukusu bibera
- po ukusu origana
- po potrebi ulja
Način pripreme:
Krompir iseći na kolutove i poredjati u podmazan pekac. Umutiti jaja i mleko, dodati suvi biljni začin i time preliti krompir, pa zapeći u rerni 10 minuta na 200 stepeni. Zatim dodati isečkan paradajz.
Posuti origanom pa preko rasporediti pečenicu. Posuti rendanim kačkavaljem. Peći u rerni još 15 minuta.
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.