• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

24.08.2021

07:16

Recepti ZLATA VREDNI! 5 predloga za NAJZDRAVIJI DORUČAK koji će vam dati ENERGIJU za ceo dan!

Shutterstock

Recepti

Recepti ZLATA VREDNI! 5 predloga za NAJZDRAVIJI DORUČAK koji će vam dati ENERGIJU za ceo dan!

Podeli vest

Novo jutro je svanulo, a u vašim mislima roje se ideje za doručak. Dok gasite dosadni alarm za buđenje pitate se šta da spremite za ukusan, a zdrav početak dana. Ovo su predlozi stručnjaka...

Znamo da je doručak najvažniji obrok u toku dana, ali šta sve treba da sadrži ovaj obrok? Ne mnogo toga, kažu nutricionisti.

Foto: Shutterstock

Voćni šejk

Bananu, 140 g smrznutog jagodičastog voća, 40 g nemasnog jogurta i oko 100 ml soka od pomorandže izmutite u blenderu i uživajte.

Foto: Shutterstock

Superkajgana

Kašičici maslinovog ulja dodajte umućeno jaje, malo blitve ili spanaća, pečurke i komadiće šunke i dobro promešajte. Stavite u mikrotalasnu na 30 sekundi, promešajte i vratite u mikrotalasnu dok jaja nisu skroz gotova.

Foto: Shutterstock

Zdrav sendvič

Izgnječite 250 g tvrdog sira, pa dodajte pola šolje susama, rendanu kockicu đumbira, vlašac, malo maslinovog ulja. Namaz stavite između dva tanka parčeta ražanog hleba i dodajte kriške paradajza.

Foto: Shutterstock

Tuna

Izmešajte tunjevinu iz konzerve sa sitno seckanim krastavcem, paprikom, paradajzom i lukom. Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Foto: Shutterstock

Namaz od sira

Potrebni su vam glavica belog luka, 4 kašike maslinovog ulja, 500 g krem-sira, 300 g pršute, 300 g kačkavalja, 3 paradajza, zelena salata. Sve sitno iseckajte i izmešajte. Količina je dovoljna za pet zemički. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BRZA TORTA od bobičastog voća BEZ PEČENJA! Lagana i OSVEŽAVAJUĆA! /RECEPT/
Recepti

BRZA TORTA od bobičastog voća BEZ PEČENJA! Lagana i OSVEŽAVAJUĆA! /RECEPT/

Pred vama je recept za najbržu tortu koju ćete ikad napraviti, od svega par sastojaka, sa bobičastom voćem u glavnoj ulozi. U pitanju je jedna prava letnja tortica, neopisivo lagana i osvežavajuća, bez rerne, bez kuvanja kremova, gotova za 20 minuta (ne računajući vreme potrebno za hlađenje). Zvuči primamljivo, zar ne?

23.08.2021

13:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija