ZAPEČENA TESTENINA U RERNI! Ukusan ručak sa kačkavaljem i povrćem (VIDEO)

bakina kuhinja

09:07 Recepti 0

Bakina kuhinja | 03. 01. 2022.

ZAPEČENA TESTENINA U RERNI! Ukusan ručak sa kačkavaljem i povrćem (VIDEO)

Ukoliko volite testeninu, onda treba da probate ovu zapečenu sa kačkavaljem


Potrebno je:

300 gr širokih rezanaca

1 glavica crnog luka
1 paprika sveža iz turšije ili zamrzivača
2 jaja
1 kašika kisele paprike
200 ml jogurta
kačkavalj
so biber peršuno v list
ulje

bakina kuhinja

Zapečena testenina

Priprema:

Testeninu skuvati a lusk iseći sitno kao i papriku pa propržiti na ulju. Posoliti i pobiberiti. Jaja umutiti, dodati pavlaku i jogurta pa izjednaliti.
 
Pola smese sipati u testeninu pa izmešati. Sipati u podmazan pleh rasporediti pa sipati ostatak testenine. Preko rasporediti luk i papriku pa površno izmešati.


Naređati obilno kačkavalja. Peći na 220 stepeni C oko 30 min. 
 

PROČITAJTE JOŠ


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.