Neprevaziđeno dobar spoj čerija,belog luka i šunke... Uživajte!
Sastojci:
tri kašike maslinovog ulja
pet čenova belog luka
300 g graška
šolja pavlake za kuvanje
šolja bistre supe od povrća
četvrt šolje parmezana
šolja čeri paradajza
so, biber
Priprema:
Testeninu skuvati u slanoj, ključaloj vodi, prema uputstvu sa pakovanja. Kad je skuvana, ocediti je, preliti kašikom maslinovog ulja i promešati.
U međuvremenu u većem tiganju zagrejati preostalo ulje, pa dodati iseckan beli luk i kratko ga propržiti. Ubaciti grašak i iseckanu šunku, te mešati pet minuta na umerenoj temperaturi. Umešati supu i pavlaku za kuvanje, te krčkati još desetak minuta, da se sos zgusne. Ubaciti testeninu i čeri paradajz, posuti parmezanom, začiniti po ukusu, te odmah poslužiti.
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.