TELETINA SA KAJMAKOM! Ručak koji ćete imati i za vikend

Shutterstock

12:04 Recepti 0

Informer | 25. 02. 2022.

TELETINA SA KAJMAKOM! Ručak koji ćete imati i za vikend

Napravite gurmanski ručak koji ćete imati i za vikend, a to je teletina sa kajmakom

Sastojci:

500 g teletine

tri glavice crnog luka
tri čena belog luka
dve kašike kajmaka
šargarepa
so, biber
ulje, peršun
čaša vode

Shutterstock

Teletina

Na zagrejanom ulju propržite sitno iseckan crni luk. Meso isecite na krupnije kocke i dodajte luku. Izgnječite beli luk, a šargarepu isecite na kolutiće i dodajte mesu.

Ostavite da se prži desetak minuta, pa zalijte čašom vode.

Krčkajte dok meso ne omekša. Posolite i pobiberite. Na kraju dodajte sitno iseckan peršun i dve kašike kajmaka. Služite uz bareni pirinač.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.