
Shutterstock
TELETINA SA KAJMAKOM! Ručak koji ćete imati i za vikend
Napravite gurmanski ručak koji ćete imati i za vikend, a to je teletina sa kajmakom
Sastojci:
500 g teletine



tri čena belog luka
dve kašike kajmaka
šargarepa
so, biber
ulje, peršun
čaša vode

Shutterstock
Na zagrejanom ulju propržite sitno iseckan crni luk. Meso isecite na krupnije kocke i dodajte luku. Izgnječite beli luk, a šargarepu isecite na kolutiće i dodajte mesu.
Ostavite da se prži desetak minuta, pa zalijte čašom vode.
Krčkajte dok meso ne omekša. Posolite i pobiberite. Na kraju dodajte sitno iseckan peršun i dve kašike kajmaka. Služite uz bareni pirinač.


Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Informer | Sreda, 16. 02. 2022.
-
Bakina kuhinja | Četvrtak, 10. 02. 2022.
-
Informer | Petak, 28. 01. 2022.
-
bakina kuhinja | Sreda, 26. 01. 2022.