• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iće&piće

01.01.1970

20:02

PEČENI KROMPIR s dimljenim LOSOSOM! Jednostavna večera sa STILOM!

Shutterstock

Recepti

PEČENI KROMPIR s dimljenim LOSOSOM! Jednostavna večera sa STILOM!

Podeli vest

Uživanje svim čulima, za one koji vole ove namirnice...

Sastojci: 

četiri krompira
kašika maslinovog ulja
180 g kisele pavlake

veza vlašca
glavica šalot luka
malo mirođije
150-200 g dimljenog lososa
so, biber

Foto: Shutterstock

Pečeni krompir sa dimljenim lososom

Priprema: 

Krompir dobro oprati, izbockati viljuškom, premazati uljem, posoliti i pobiberiti, pa uviti u aluminijumsku foliju i poređati u vatrostalnu činiju. Peći u rerni na 180 stepeni 75 minuta. U međuvremenu pomešati kiselu pavlaku, sitno seckan šalot luk, vlašac, mirođiju, so i biber. Pečeni krompir zaseći i preliti sosom od kisele pavlake, pa poslužiti dok je toplo uz dimljenog lososa.

Prijatno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MAFINI s BUNDEVOM i ORASIMA! Mekani, ukusni, neodoljivi!
Recepti

MAFINI s BUNDEVOM i ORASIMA! Mekani, ukusni, neodoljivi!

Orasi su izuzetno bogati antioksidansima, zdravim mastima, vitaminima i mineralima. Odlični su za srce i mozak i dokazano smanjuju rizik od kancera, dok je bundeva idealna namirnica za osobe koje pate od bolesti probavnog trakta, jer pomaže kod zatvora i upale debelog creva. Uživajte u ovom zdravom spoju!

21.03.2022

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija