KOLAČ SA PUDINGOM I MALINAMA! Poslastica koja se pravi u TETRAPAKU od MLEKA (VIDEO)

Printscreen You Tube Cookrate - Cakes

10:35 Recepti 0

informer.rs | 12. 08. 2022.

KOLAČ SA PUDINGOM I MALINAMA! Poslastica koja se pravi u TETRAPAKU od MLEKA (VIDEO)

Umesto kalupa za klače iskoristite tetrapak od mleka da napravite ukusan kolač sa malinama i pudingom

Sastojci:

600 ml mleka

200 g malina
80 g praška za puding sa ukusom vanile
150 g šećera
200 g kakao keksa
20 g kakao praha

Printscreen You Tube Cookrate - Cakes

Kolač

Priprema:

Potreban vam je jedan tetrapak od mleka koji možete da osečete tako da podseća na posudu. Obložite ga providnom folijom i na dno poređajte maline (100g). Voćke malo pritisnite stranicom koju ste odrezali sa tetrapaka.

Fil:

Na ringli zagrejte mleko, pa dodajte vanlin šećer, šećer i prašak za puding i sve to mešajte dok ne dobijete gustu smesu. Kada se ohladi u puding dodajte maline i mrvljeni keks.

Sve to pomešajte, pa stavite u tetrapak, a onda u frižider da se hladi oko sat vremena.

Kada se kolač ohladi u frižideru, pospite ga kako prahom i vaša poslastica je gotova.

bonus video:



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.