• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2022

19:46

ČOKOLADNA PITA! Savršenstvo ukusa koje morate da probate! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Recepti

ČOKOLADNA PITA! Savršenstvo ukusa koje morate da probate! (VIDEO)

Podeli vest

Svakog dana se otkrije po neki novi recept, a sigurni smo da će vam se ovaj posebno dopasti

Svi ljubitelji čokolade će se oduševiti ovim receptom. Napravite čokoladnu pitu od mlevene plazme i najlepšeg čokoladnog fila koji miriše na vanilu. Ništa se ne peče, jer se umesto kora ili testa koristi keks, pa se duplo brže sprema, jedino što treba da sačekate da se ohladi sat vremena.

Sastojci:

200 g mlevene plazme
100 g putera + 2 kašike
400 g čokolade 
400 ml slatke pavlake 
1 kesica vanilin šećera 
prstohvat soli
Za dekoraciju: 
rendana čokolada

Priprema:


Mleveni keks pomešajte sa istopljenim puterom (100 g) i dobro sjedinite. Sipajte u kalup prečnika 20 cm i lepo utisnite, da budu obložene i ivice i dno. Stavite u frižider na 20 minuta. Čokoladu pomešajte sa slatkom pavlakom i otopite. Zatim dodajte vanilin šećer i puter (2 kašike) i sjedinite dok je sve vruće. Sipajte preko keksa i stavite u frižider na sat vremena. Ukrasite rendanom čokoladom. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija