KRMENADLE sa JABUKAMA i LUKOM! Da cela kuća zamiriše!

Shutterstock

14:16 Recepti 0

iće&piće | 26. 09. 2022.

KRMENADLE sa JABUKAMA i LUKOM! Da cela kuća zamiriše!

Ove aromatične krmenadle sa jabukama i lukom se pripremaju vrlo jednostavno, u jednoj posudi, a rezultat je, malo je reći, očaravajući... Uživajte!

Sastojci: 

četiri krmenadle
dve kašike mlevene žalfije
glavica crvenog luka
tri kašike maslinovog ulja
dve jabuke
grančica ruzmarina
so, biber

Shutterstock

Krmenadle sa jabukama i lukom

Priprema: 

Krmenadle posoliti, pobiberiti i posuti mlevenom žalfijom, pa ih pržiti u tiganju na malo ulja dok ne dobiju lepu boju s obe strane. Izvaditi i staviti na toplo, a u tiganju zagrejati preostalo ulje, pa propržiti iseckane jabuke i crveni luk. Posoliti, pobiberiti i začiniti po ukusu. Vratiti meso, poklopiti i dinstati još pet minuta. Pre serviranja dodati i svežu grančicu ruzmarina radi arome.

Prijatno! 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.