• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.09.2022

22:05

ČOKOLADNI KOLAČ KOJI SE TOPI U USTIMA! Najslasnija poslastica ikada! (VIDEO)

Recepti

ČOKOLADNI KOLAČ KOJI SE TOPI U USTIMA! Najslasnija poslastica ikada! (VIDEO)

Podeli vest

Napravite ukusnu poslasticu od samo tri sastojka

Najslasniji i najlepši čokoladni kolač je upravo ovaj, a toliko se lako pravi, da kada jednom probate stalno ćete mu se vraćati. Trebaće vam keks, jogurt i čokolada i manje od 15 minuta da napravite. Odlično je posluženje i da vam dođu nenajavljeni gosti. 

Sastojci:



400 g čokoladnog keksa
200 ml jogurta
300 g mlečne čokolade 

 
 

Priprema: 



Čokoladni keks izblendirajte, a zatim mleveni keks pomešajte sa jogurtom i dobro sjedinite. Pola smese dobro utisnite u kalup, pa preko sipajte polovinu istopljene čokolade. Zatim u obruču istog prečnika dobro utisnite drugu polovinu smese sa keksom, pa sklonite obruč i stavite preko fila od čokolade. Prelijte preostalim čokoladnim filom i pospite mlevenim keksom. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija