• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/M.J.

07.11.2022

14:25

Muškarci OTKRIVAJU u čemu ŽENE GREŠE tokom INTIMNOG odnosa! Budite aktivne, preuzmite inicijativu!

Shutterstock

Recepti

Muškarci OTKRIVAJU u čemu ŽENE GREŠE tokom INTIMNOG odnosa! Budite aktivne, preuzmite inicijativu!

Podeli vest

Vođenje ljubavi je dragocen trenutak za uživanje sa partnerom, ali i za njega da uživa u vašem društvu. Prepustite se i opustite se, zaboravite na izgled, stid...

Vođenje ljubavi je nešto prirodno i normalno u čemu bi trebalo da uživamo što više. U idealnom svetu, muškarci i žene bi se potrudili da pomognu partnerima da dožive vrhunac i zaborave spoljni svet dok uživaju. U životu pak mnoge obrasce ponašanja ponavljamo, a nesvesni smo toga da su neki od njih loši. Žene često takve obrasce ponavljaju baš u krevetu. Evo nekoliko grešaka žena koje su muškarci naveli u istraživanju Si-Si njuza.

Plakanje nakon intimnog odnosa

Zamislite ovaj scenario: on je u ekstazi i odjednom se okrene, a vi plačete. Možete biti emotivni, naravno, ali plakanje može brzo da pretvori čaroban trenutak u nešto prilično neprijatno i zabrinjavajuće. Sigurno će se uspaničiti i pitati vas šta nije u redu. Uživajte u trenutku, ali ne dozvolite da vas emocije ophrvaju.

Foto: Shutterstock

Kada muškarac nakon odnosa zaspi, nemojte da se osećate loše

Ljutite se ako zaspi

Vođenje ljubavi pokreće prolaktin, oksitocin i melatonin, tri hormona odlična za spavanje. Dakle, kada muškarac nakon odnosa zaspi, nemojte da se osećate loše ili da se ljutite; to je samo biologija.

Pitanje: Izgledam li debelo?

Ovo pitanje je siguran način za ubijanje strasti. Intimni odnos je dragocen trenutak za uživanje sa partnerom, ali i za njega da uživa u vašem društvu. Prepustite se i opustite se iako imate obline. Šta je u tome loše? A on taj višak kilograma sasvim sigurno ne vidi.

Glumljenje vrhunca

Ovo je najveća greška koju žena može da učini. Ako odglumite vrhunac, on će misliti da je to što radi ispravno i ponoviće isto svaki put za vreme odnosa kako bi izazvao istu reakciju.

Foto: Shutterstock

Uskraćivanje intime kao kazna ne vodi nikuda

Uskraćivanje intime kao kazna

Kažnjavate i sebe ako to činite. Uskraćivanje vođenja ljubavi može biti štetno za vaš odnos i ne vodi nigde.

Pasivnost

Zauzeti pasivan stav prema užitku nije pravi put, morate biti aktivni učesnik. Ako bezvoljno ležite, to ne samo da je neprijatno i frustrirajuće za vašeg partnera nego ćete i vi teže postići vrhunac.

Očekujete da zna šta volite, a šta ne volite

Svaka žena je drugačija, a postoje erogene zone koje su osetljivije od ostalih. Pomozite mu tako što ćete ga suptilno uputiti u to šta volite u krevetu. Otkrivanje zona zadovoljstva je korisno iskustvo koje uzbuđuje.

Foto: Shutterstock

Partner ne može da čita vaše misli

Ne shvatate zašto je završio pre vas

Ponekad je sve toliko užareno da on ne može da obuzda svoje biološke impulse i dostiže vrhunac pre vas. Znajte, on se zbog toga već oseća loše, pa nema potrebe da dolivate ulje na vatru kritikom i prebacivanjem.

Ne preuzimate inicijativu

Vaš partner sigurno želi da nekada i vi preuzmete inicijativu. Nema ništa loše u tome da je neko siguran u svoju erotičnost i zna kako da izazove obostrano zadovoljstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija