
Instagram/veganrecipe_ideas
NIKAD VIŠE NEĆETE BACATI RASOL OD KRASTAVČIĆA! Iskoristite ga na ovaj način i dobićete najukusniji čips ikada! (VIDEO)
Za domaći, ukusni čips, iskoristite vodu od kiselih krastavčića - bićete oduševljeni.



Bilo da želite da napravite ukusne grickalice koje ćete jesti sa nekim društvom uz film, ili volite ponekad da imate i ovakav ceo obrok, domaći čips je nešto u čemu ćete sigurno uživati.
Međutim, mnogi ljudi na pomen čipsa odmah pomišljaju na nezdravu namirnicu, punu ulja ili masti, ali odmah da vas obradujemo, ovde to nije slučaj, čak naprotiv.


Ovaj čips spada u zdravija jela, a pravi se verovali ili ne uz pomoć rasola od kiselih krastavčića.
Krompir isecite na tanke kolutiće, pa ga potopite u rasol, sa sušenim koparom. Ostavite u toj marinadi oko sat vremena, pa potom pecite u rerni.
Možete poslužiti sa nekim sosom, poput cacikija, prijatno.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.
BONUS VIDEO:
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Iće i piće | Ponedeljak, 30. 01. 2023.
-
informer.rs | Nedelja, 29. 01. 2023.
-
informer.rs | Nedelja, 29. 01. 2023.