• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: iće&piće

24.04.2023

18:00

FAŠIRANE ŠNICLE! Uz sir i bareni krompir, bogovska večera!

Shutterstock

Recepti

FAŠIRANE ŠNICLE! Uz sir i bareni krompir, bogovska večera!

Podeli vest

Evo jednog finog recepta za ukusne domaće faširane šnicle sa starim hlebom koje su jednostavne za pripremu, a idelane za večeru... Prijatno!

Sastojci: 

500 g mlevene svinjetine
glavica crnog luka
dva čena belog luka

dve kriške starog hleba
150 ml mleka
veće jaje
malo peršuna
malo brašna
so, biber, ulje

Foto: Shutterstock

Faširane šnicle

Priprema: 

Hleb iseći na kriške, preliti mlekom i ostaviti da odstoji. U većoj činiji pomešati mleveno meso, sitno seckani crni luk, izgnječeni beli luk, jaje, oceđeni hleb, so, biber i peršun, pa sve dobro zamesiti. Od dobijene smese formirati šnicle, uvaljati u malo brašna i pržiti u tiganju dok meso ne porumeni sa obe strane. Poslužite ih uz bareni krompir, feta sir i svežu salatu.

Prijatno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija